Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Nem kell mindig fogni egymás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem kell mindig fogni egymás kezét" Miért mondhatta?

Figyelt kérdés

Tegnap amikor a barátommal sétáltunk haza a szokásos módon hol ő hol én nyúlunk a másik keze felé. Akartam megfogni a kezét erre mondja, hogy nem kell ám mindig fogni egymás kezét. Én totál lesokkolódtam (majdnem el is sírtam magam ezt szerencsére nem vette észre. ) Én mondtam neki, hogy ez nekem nagyon nagyon fontos. Ekkor megfogta ahogy szokta és sétáltunk haza.

Miért mondhatta? (körülményeket tekintve volt vagy 30 fok lehet izzadt a kezünk nem tudom)

Fel hozzam neki a témát? Vagy csak akkor ha újra előfordul.

Eddig nem láttam, hogy ez bármennyire is zavarná. Nekem lehet hülyén hangzik ez nagyon fontos hogy az utcán fogja a kezem ha együtt vagyunk én tudnék csak úgy mellette sétálni. Nekem erre szükségem van ebből nem engedek.

Lehet ebből később probléma?

Ettől függetlenül teljesen olyan volt velem mint máskor. Szóval aranyos és kedves.

26/L

2016. jún. 24. 07:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%

És emiatt lányok tényleg képesek majdnem sírni? Tényleg ez rosszul tud esni? Most ez komoly? Ennyire különböző lenne a két nem? Hihetetlen.

Én pl nem szeretem a kézfogást több percnél tovább. Most akkor nem szeretném a barátnőm vagy mi van?

Elhiszem hogy ez valakinek fontos(most már) de hálát adok istennek hogy emiatt az én barátnőm nem érzi rosszul magát.

2016. jún. 24. 07:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
9 éve vagyunk együtt de még mindig fogjuk egymás kezét. Nem azért mert muszáj, de valahogy ez jön magától. Ennek ellenére nem hiszem hogy meg akart bántani. Ha ugyanúgy viselkedik veled. Lehet hogy ez neki nem olyan fontos.
2016. jún. 24. 07:45
 3/19 A kérdező kommentje:

Igen ez nekem nagyon fontos.

Eddig az hittem neki is és nagyon meglepett ez a mondta szinte sokkolt.

Szerintetek akkor ne hozzam fel neki? Szóval ha most úgymond ettől eltekintve visszatértünk a régi kerékvágásba mármint többet nem mond ilyent ne beszéljek róla?

2016. jún. 24. 07:49
 4/19 anonim ***** válasza:

Én megértelek, mert úgy érezhetted, hogy eddig ebben biztos voltál, hogy ő is szereti, neki is jó, erre hirtelen megingat benne. Ez hirtelen rosszul esett, érthető, voltam hasonló szituban.

Nem lehet, hogy nem csak a kézfogásra értette, hanem amúgy az életben vagytok MINDEN helyzetben együtt? Vagy pedig ha sétáltok, te mindenáron úgy igazodsz, hogy fogni tudd a kezét? Olyankor is, ha nem feltétlenül jó? Pl. boltból hazafelé cipekedés közben.

Ezek feltételezések, neked kell tudnod a válaszokat. Ha nem vagy biztos benne, akkor kérdezd meg tőle, miért mondta. Finoman, kedvesen, nem hisztizve. :)

24N

2016. jún. 24. 07:50
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell akkora ügyet csinálni ebből. Neki nem annyira fontos a kézfogás, ennyi. Örülj, hogy a te kedvedért megfogta!
2016. jún. 24. 07:51
 6/19 A kérdező kommentje:
4-es. Elgondolkodtató amit írtál. Épp egy közös programról jöttünk haza és én automatikusan nyúltam a keze felé ez 50-50 % hogy ki nyúl a másik keze felé. Ekkor mondta, hogy nem kell ám mindig kézen fogva menni. Én mondtam neki, hogy ez nekem nagyon fontos. Erre, hogy tényleg és megfogta és onnantól mentünk ahogy szoktunk. Annyira bennem van ez még mindig. Azért örülök, hogy nem hisztiztem és nem sírtam el magam.
2016. jún. 24. 07:56
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
Ne csinálj ebből ekkora problémát.
2016. jún. 24. 08:02
 8/19 A kérdező kommentje:

hát ne csináljak....nem könnyű. Lehet már én vagyok paranoiás, de nem tudom mi van. Az üzimre meg fél órája nem írt vissza 8igaz semmi kérdés nem volt benne csak ennyi, hogy kitartást a mai napra csók meg ilyenek.

Most azt hiszem amíg magától nem keres addig nem is keresem.

Lehet én látok bele a helyzetbe nem létező problémát de engem az ilyen dolgok nagyon fel tudnak zaklatni. (nyílván neki nem mondom)

Ettől függetlenül meg nincs panaszra okom. Nem élünk együtt de nála mindig mondja, hogy én is otthon vagyok, ölelget, csókolgat, közös program stb. Szóval ezen a téren nincs probléma.

Lehet már benne van a baj?

hagyni kellene, hogy ő teperjen? Vagy ez nem jó, viselkedjek úgy ahogy szoktam?

Lehet zavarja, hogy én így szavakkal és ragaszkodással kimutatom az érzéseimet?

2016. jún. 24. 08:09
 9/19 anonim ***** válasza:
Miert ne mondhatnad el neki ha valami rosszul esett?Ha nrm mpndpd el magadban hordod,kesobb ki fog belolrf jonni.Ne gyujtogesd ami rossul esik,mert akk ki fog robbani egyszer.En annak a hive vagyok,h ha valami rosszul esett amit a masik mond hadd tiszteljem mar meg azzal h elmondom neki nemahamba tartom es latszik h van valami bajom,de a valasz a szokasos "semmi".Es o is tiszzrljen mrg vele h ha van valami fondom akkpr elmpndhatpm neki normalisan reagalja le.Foleg a legelejen.De nem tamadva meg beserrodve hanem normalis hangnembe elmondanad h neked ez rosszul esett,es megkerdezned h o neko mit jelent a kezfogas fontos e v nrm.Aztan ha elmondta kozos megoldast kerestek erre a problemara ami mondkettotoknek jo.Kompromiszum ilyen "aprobb" dolgokba is.Neked is engedni kell,nekibis,de nagyon fontos h megebszeld vele ha bant valami.A kommunikacio a legfontosabb!!
2016. jún. 24. 08:31
 10/19 A kérdező kommentje:
Szerintem elmondhatnám nem hiszem hogy ezzel gond lenne, de félek, hogy ő pasi és ugye a pasiknak sok nő dolog hiszti és piti dolog.
2016. jún. 24. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!