Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem kell mindig fogni egymás kezét" Miért mondhatta?
Tegnap amikor a barátommal sétáltunk haza a szokásos módon hol ő hol én nyúlunk a másik keze felé. Akartam megfogni a kezét erre mondja, hogy nem kell ám mindig fogni egymás kezét. Én totál lesokkolódtam (majdnem el is sírtam magam ezt szerencsére nem vette észre. ) Én mondtam neki, hogy ez nekem nagyon nagyon fontos. Ekkor megfogta ahogy szokta és sétáltunk haza.
Miért mondhatta? (körülményeket tekintve volt vagy 30 fok lehet izzadt a kezünk nem tudom)
Fel hozzam neki a témát? Vagy csak akkor ha újra előfordul.
Eddig nem láttam, hogy ez bármennyire is zavarná. Nekem lehet hülyén hangzik ez nagyon fontos hogy az utcán fogja a kezem ha együtt vagyunk én tudnék csak úgy mellette sétálni. Nekem erre szükségem van ebből nem engedek.
Lehet ebből később probléma?
Ettől függetlenül teljesen olyan volt velem mint máskor. Szóval aranyos és kedves.
26/L
És emiatt lányok tényleg képesek majdnem sírni? Tényleg ez rosszul tud esni? Most ez komoly? Ennyire különböző lenne a két nem? Hihetetlen.
Én pl nem szeretem a kézfogást több percnél tovább. Most akkor nem szeretném a barátnőm vagy mi van?
Elhiszem hogy ez valakinek fontos(most már) de hálát adok istennek hogy emiatt az én barátnőm nem érzi rosszul magát.
Igen ez nekem nagyon fontos.
Eddig az hittem neki is és nagyon meglepett ez a mondta szinte sokkolt.
Szerintetek akkor ne hozzam fel neki? Szóval ha most úgymond ettől eltekintve visszatértünk a régi kerékvágásba mármint többet nem mond ilyent ne beszéljek róla?
Én megértelek, mert úgy érezhetted, hogy eddig ebben biztos voltál, hogy ő is szereti, neki is jó, erre hirtelen megingat benne. Ez hirtelen rosszul esett, érthető, voltam hasonló szituban.
Nem lehet, hogy nem csak a kézfogásra értette, hanem amúgy az életben vagytok MINDEN helyzetben együtt? Vagy pedig ha sétáltok, te mindenáron úgy igazodsz, hogy fogni tudd a kezét? Olyankor is, ha nem feltétlenül jó? Pl. boltból hazafelé cipekedés közben.
Ezek feltételezések, neked kell tudnod a válaszokat. Ha nem vagy biztos benne, akkor kérdezd meg tőle, miért mondta. Finoman, kedvesen, nem hisztizve. :)
24N
hát ne csináljak....nem könnyű. Lehet már én vagyok paranoiás, de nem tudom mi van. Az üzimre meg fél órája nem írt vissza 8igaz semmi kérdés nem volt benne csak ennyi, hogy kitartást a mai napra csók meg ilyenek.
Most azt hiszem amíg magától nem keres addig nem is keresem.
Lehet én látok bele a helyzetbe nem létező problémát de engem az ilyen dolgok nagyon fel tudnak zaklatni. (nyílván neki nem mondom)
Ettől függetlenül meg nincs panaszra okom. Nem élünk együtt de nála mindig mondja, hogy én is otthon vagyok, ölelget, csókolgat, közös program stb. Szóval ezen a téren nincs probléma.
Lehet már benne van a baj?
hagyni kellene, hogy ő teperjen? Vagy ez nem jó, viselkedjek úgy ahogy szoktam?
Lehet zavarja, hogy én így szavakkal és ragaszkodással kimutatom az érzéseimet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!