Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Nem kell mindig fogni egymás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem kell mindig fogni egymás kezét" Miért mondhatta?

Figyelt kérdés

Tegnap amikor a barátommal sétáltunk haza a szokásos módon hol ő hol én nyúlunk a másik keze felé. Akartam megfogni a kezét erre mondja, hogy nem kell ám mindig fogni egymás kezét. Én totál lesokkolódtam (majdnem el is sírtam magam ezt szerencsére nem vette észre. ) Én mondtam neki, hogy ez nekem nagyon nagyon fontos. Ekkor megfogta ahogy szokta és sétáltunk haza.

Miért mondhatta? (körülményeket tekintve volt vagy 30 fok lehet izzadt a kezünk nem tudom)

Fel hozzam neki a témát? Vagy csak akkor ha újra előfordul.

Eddig nem láttam, hogy ez bármennyire is zavarná. Nekem lehet hülyén hangzik ez nagyon fontos hogy az utcán fogja a kezem ha együtt vagyunk én tudnék csak úgy mellette sétálni. Nekem erre szükségem van ebből nem engedek.

Lehet ebből később probléma?

Ettől függetlenül teljesen olyan volt velem mint máskor. Szóval aranyos és kedves.

26/L

2016. jún. 24. 07:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Megértelek mert a kézfogás is az összetartozás jele. Szerintem jobb ha elmondod neki neked ez mit jelent és miért fontos. Lehet nála nem ugyan azt jelenti vagy az is lehet hogy éppen nyűgös volt, ha egyébként nem jellemző az hogy visszautasítja a kézfogást. Beszéld meg vele mindenképpen, ne maradjon benned tüske mert utána csak túlagyalod a miérteket és a végén az lesz, hogy azon agyalsz vajon megcsal-e vagy sem. :D Hülye dolog a női logika...
2016. jún. 24. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:

Imádom fogni a barátom kezét, meg persze őt is imádom, de nyáron sokszor "lerázom", mert csak összeragadunk, és az nem jó érzés :/

20L

2016. jún. 24. 11:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Szóval, egy 26 éves nőt annyira lesokkol, hogy a barátja benyögi, hogy "Nem kell mindig fogni egymás kezét" hogy a gyakorin keresi a választ, miért is mondhatta.

Testileg lehet, hogy 26 vagy, de agyilag...

2016. jún. 24. 12:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Most ez komoly, hogy 25 éves létedre ezen vergődsz, meg majdnem sírsz? Na ne már...

Nem 16 vagy basszus!

Nem kell mindig fogni egymás kezét!! A kézfogás önmagában még az ég világon semmit...de SEMMIT nem jelent! Így értelemszerűen azt sem, hogy ha holnaptól nem fogja a pasi a kezed, mint egy kisóvodásnak a séta közben...már nem is szeret. Nincs a kettő közt egyenes arányosság!

A férfiak meg egyszerűek. Az elhangozott mondat mindössze annyit jelent és üzen számodra, hogy nem kell mindig fogni egymás kezét...mert épp meleg van és izzadtok..vagy csak kényelmesebb anélkül sétálni stb. Miért bonyolítod túl az életed ilyen hüly.eségekkel??? Nincs elég bajod?

2016. jún. 24. 13:20
 15/19 anonim ***** válasza:
25...az 26 akart lenni...
2016. jún. 24. 13:20
 16/19 A kérdező kommentje:

Jól van. Remélem a barátom vette a helyzetet amikor mondtam neki hogy ez nekem fontos. Mert jó lenne ha ez nem fordulna elő többet. értem, hogy izzad a kezünk stb. de ennyit a barátnőjéért akit elvileg szeret megtehet én is sok mindenben kötöttem kompromisszumot.

Kérdést azért írtam ki mert kiváncsi voltam/vagyok mások véleményére, hogy ők ebből mit szűrnek le.

2016. jún. 24. 13:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Egész biztosan megcsal téged, azért nem akarja mindig a kezedet fogni. Sőt, igazából nem is szeret, csak talonban tart téged, de gondolom ezekre már magad is rájöttél abból ez egy mondatból, hogy nem kell mindig fognotok egymás kezét. Sajnos ennek a kapcsolatnak vége, szerintem dobd ki, hadd ne kelljen egy piócával együtt lennie, te pedig keress magadnak egy jobban idomítható állatot.
2016. jún. 24. 13:35
 18/19 A kérdező kommentje:

17-es:Ezt komolyan gondoltad, vagy csak bántani akarsz?

Jeleket megcsalásra nem vettem észre.

2016. jún. 24. 13:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt kár lenne előhozni, ha többször nem mondja. Lehet, hogy egy meggondolatlan mondat volt a részéről. Talán ő sem gondolta komolyan. Sőt az is lehet, hogy meg is bánta azonnal, csak nem vetted észre, ahogy ő sem azt, hogy te majdnem sírtál :)
2016. jún. 24. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!