Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Mire jók ezek a felesleges hisztizések?
Apám buszos csoportok fuvarozásával foglalkozik, a minap megálltak előttünk, mert kellett neki valami itthonról, és bejött a házba vele egy fiatalabb lány is, hogy kérjen egy pohár vizet.
Pont itthon voltam, és ugye elég meleg van, így egy alsónadrágban vagyok idebent.
A lány elég alaposan végigmért, és én is megnéztem őt, ezután én mentem fel a szobámba ők meg tovább.
Tegnap este itt volt nálam barátnőm, és vacsoránál apám odaszól nekem, hogy mennyire bejöttem a lánynak.
Nem igazán tudtam vele mit kezdeni, így nem szóltam semmit.
Reggel meg a barátnőm el kezd faggatni, hogy milyen volt a lány, tetszett nekem, ha nem lennénk együtt összejönnék vele ?
Egy idő után meguntam, és válaszoltam őszintén a kérdéseire, mire ő megsértődött..
Mondtam neki, hogy igen csinos volt a lány, és ha egyedülálló lennék akkor el tudnám vele képzelni, de mivel kapcsolatban élek , így nem fordulhat ilyen elő.
Mire jók ezek a kérdések ?
Én voltam a paraszt, vagy ez ilyen tipikus ha nincs baj csináljunk hozzáállás ?
Fordított helyzetben én elkönyveltem volna annak,hogy a barátnőm jól néz ki és másoknak is tetszik.
Nem féltékenykedek feleslegesen ha nincs rá okom.
Nem, kérdező, te nem voltál bunkó. A barátnők hisztije nem volt jogos. Oké kérdezzen rá, de fogadja el, hogy te hűséges vagy hozzá és nem padig vak. Ő talán nem nézi meg a pasikat??? Szemellenzővel jár?
Ja, hogy álszent és nem vallja be neked, hogy más is megtetszik neki.
Én is ezt válaszoltam volna, amit te.
#1 örömtáncot jártam volna ez esetben, hogy megszabadultam egy ilyen felszínes 3,14csától mint te.
Nekem volt egy pasim, aki a munkahelyi problémák miatt volt iszonyú hisztis. Addig csinálta, amíg szépen kiszerettem belőle és szakítottam.
A mostani párom viszont ezt ritkán csinálja, megérem kihalászni, hogy most velem van-e baja vagy csak feszült.
Ezt azért mondom, mert nem mindegy, hogy időnként hisztizik kicsit, mert az tolerálható és érdemes az okáról beszélgetni. Viszont ha a személyisége hisztis, akkor csak elviselni tudod. De egy-egy esetet neked sem kell így felfújni. Ha rendszeres, az már más tészta, akkor el kell gondolkodni azon, kell-e ez neked.
Ez a tipikus nincs baj, akkor csinálunk...:D
Szerintem nem voltál bunkó, csak őszintén válaszoltál a kérdéseire.
Mi értelme azon megsértődni, hogyha nem lennél párkapcsolatban, akkor kivel jönnél össze?
Már maga a kérdés hülyeség...Egyedülállóként ő sem utasítaná vissza a neki tetsző pasit.
24/N
Köszönöm a válaszokat.
Kaptam itt cáfolást és megerősítést is a kérdésemre.
Egy biztos, legközelebb másképpen reagálok és válaszolok kicsit ha ilyesmi előfordul.
őszinte voltál elrontottad..
megkérdezi, te egyből már felkészülve hazudsz neki, ő boldog, te is boldog.. De őszinteség ?? Az felesleges és káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!