Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtakaptam a barátnőmet a lány barátnőmmel pettingelni. Ki vagyok bukva. Ez megcsalás, még ha leszboszi is. Bőg hogy elhagyom. Ti mit lépnétek? 26/F
sírjon. szoktak sírni, néha okkal, de legtöbbször ok nélkül. a sok hülye papucsnál el is érnek ezzel valamit.
Kivágnám mint a sz@rt a helyedben. Egye meg, amit főzött magának.
Ha nem troll a kérdés, akkor azt mondom, hogy őszintén beszélgess el vele a dologról.
Ha srác volna a 3., tiszta sor, hogy megcsalt, viszont el tudom képzelni, hogy főiskolás korú lányként(kb az lehet) épp a kísérletezős korszakát éli ki.
Ha így van, akkor mondd meg neki, hogy dühös vagy rá, amiért hülyének nézett vagy hogy azt hitte, nem értenéd meg. Kap még egy esélyt és ha bármi ilyen gondolata támad, kérdezzen meg, beszélgessen veled és ne nézzen soha többet hülyének.
5: El tudom képzelni, hogy valódi. Az én exem is megcsalt egyszer egy lánnyal is. Bár ezt is utólag tudtam csak meg.
Én elhagynám. Attól mert lánnyal csinálta, még megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!