Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Én rontottam el? 21l
Röviden előszóként. Sokáig nézegettük egymást egy sráccal. Ő kezdte, én folytattam. Egy nap ráírtam, mikor már tényleg hosszú ideje ment egymás bámulása és elég egyértelművé vált, hogy tetszem neki. Beszélgetésnél is lejött, hogy bejövök neki. Úgy köszönt el, hogy majd beszélünk.
Ilyenkor kinek 'kell' keresni a másikat?
Mert én írtam rá és gondoltam, ha szeretne folytatást jelentkezik majd. Nem tette. Ugye nem én toltam el? Vagy nekem kellett volna újra írni?
Miért nem hagyod, hogy meglépje, amit meg kéne lépnie?
Miért nem lehet megvárni? Most meg találgathatsz. Ha akar valamit, rántsa magát tökön és keressen meg! Ha nem keres, akkor annyit is ért, mint férfi! N31
Fiatalabb, 18 éves. Több hónapja bámult, gondoltam rásegítek. Amúgy sosem kezdeményeztem pasival beszélgetést.
Érdekes amúgy...
Ha kezdeményezek---> azzal jönnek nem kellett volna, nem a NŐ dolga stb.
Ha nem kezdeményezek---> várod a sült galambot, egyenlőség van stb.
Jaj..:S
Nyomuljal es jarj vele. Az lesz, ahogy akarod.
Soha ne fogd vissza Magad. O ez a tipus: folyik az arral, nem mer lepni. Nem baj az. Csak vedd a kezedbe az iranyitast.
N
Értem. És köszönöm szépen. :)
Nem látom értelmét a nyomulásnak. Nem vagyok pasizós, elszúrnám. Kicsit kellemetlen is lenne, hisz ha akarna beszélgetni, megkeresne...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!