Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin a strandon a vízben akar talalkozni a pasi, nem furcsa egy picit?
Figyelt kérdés
Fél éve ismerjük egymást,még nem találkoztunk, de minden nap beszélgetünk. 30/f, 23l/n; én vagyok a nő. Igazából arra gondoltam,hogy régóta beszélgetünk,így nem gond; de valószínűleg hozzám akar érni talán és kíváncsi a testemre; nem gondolnám, hogy szégyenlős lenne, de úgy akarja,hogy csak a feje látszódik ki a vízből...2016. júl. 3. 08:21
3/27 anonim válasza:
inkább sellő:D
mondd meg neki,hogy találkozzatok a strand előtt és onnan majd be mentek a medencébe. de szerintem első randinak nem igazán való a strandolás,ráértek vele később.
4/27 anonim válasza:
Ezt nem ertem. Akkor o egesznap ott lesz a 170-180 centis vizben, hogy csak a feje latszodjon ki? :"D. Es kulon-kulon mentek oda, es kozben veletlen sem talalkoztok (hogy is talalkoznatok, mikor o egesznap nyakig vizben all :D?)?
5/27 anonim válasza:
Ne már!
Te egy szál bikiniben, neki meg csak a feje látszik!?
Vagyis saját magával nem elégedett, de neked legyen jó tested.
Fél év. Ennyit pazaroltál valamire, ami nem fog működni.
6/27 anonim válasza:
Nem a strandi randi a fura, hanem hogy a vízben akar találkozni. A testedre biztosan kíváncsi, de nem tuti hogy hozzád akar érni egyből. Csak a feje látszódjon ki? - a fejétől bűzlik a hal :)))
7/27 anonim válasza:
Első randira strandolás? :O Engem hívtak harmadik randin szaunázni, még az is meredek volt, de ez... Lehet, h gyorsan le akarja tudni a "testileg is tetszik?" részt, vagy smink nélkül szeretne látni...
9/27 anonim válasza:
Mi ebbe a fura? Még ha egy medvebarlangba szervezné az első randit.
Szerintem, nem kell semmit bele magyarázni. Kicsit mást akar, mint egy átlag, kafféházi randit. Valami mégsem oké, elköszöntök és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!