Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin a strandon a vízben akar talalkozni a pasi, nem furcsa egy picit?
Figyelt kérdés
Fél éve ismerjük egymást,még nem találkoztunk, de minden nap beszélgetünk. 30/f, 23l/n; én vagyok a nő. Igazából arra gondoltam,hogy régóta beszélgetünk,így nem gond; de valószínűleg hozzám akar érni talán és kíváncsi a testemre; nem gondolnám, hogy szégyenlős lenne, de úgy akarja,hogy csak a feje látszódik ki a vízből...2016. júl. 3. 08:21
12/27 Titusztitusz válasza:
Kérdező...Most csak gondold már át mégegyszer ezt az egész helyzetet alaposan...Szerinted NORMÁLIS lehet ez az ürge? De most komolyan...
13/27 anonim válasza:
A testedre kíváncsi, és kizárólag ennek alapján fogja eldönteni, hogy lesz-e folytatás.
14/27 anonim válasza:
"Fél éve ismerjük egymást,még nem találkoztunk, de minden nap beszélgetünk. 30/f, 23l/n;" Ez már magában is beteges. Akkor meg miért csodálkozol akármilyen folytatáson? Menj bele, találkozzatok igy de 2 perc mulva kérd meg, hogy a medence szélére vigyen neked egy pohár üditöt, mert ha neked kell érte menni akkor nem mész vissza és ennyi volt a történetetek.
15/27 anonim válasza:
"Fél éve ismerjük egymást,még nem találkoztunk" MÁR ITT BUKTA A DOLOG.
Fél év alatt mégis mit gondolsz,miért nem akart veled találkozni?
16/27 A kérdező kommentje:
Azért nem találkoztunk,mert messze lakunk egymástól, meg mert csalódtunk mind a ketten másban,és kellett egy kis idő,ameddig kialakul valami bizalom. Jól nézünk ki mind a ketten, nem vagyunk se csúnyák se fogyatékosok... Örülök,hogy egy normális válasz se érkezett...
2016. júl. 3. 10:59
17/27 Titusztitusz válasza:
Úgy látom kérdező, hogy méltó párja lehetel ennek az ürgének...Ilyen az, amikor két embert még a sors is egymásnak teremt...Szóval csak hajrá...Találkozz az ürgével minnél hamarabb a vízben, és remélem, nemsokkal utána már meg is lesz az esküvő...
18/27 anonim válasza:
Normális válaszokra vágysz, mikor elmebeteg az egész?
Fél éve írogattok egymásnak, mire találkoztok, erre bebújik a vízbe,fogy csak a fejét lásd?
Gratulálok!!
19/27 anonim válasza:
Kérdező, milyen normális választ akarsz mégis erre a kérdésre?? :D
(amúgy szerintem is valami vízi állat)
20/27 anonim válasza:
Ez mekkora hülye! Akkor inkább találkozzatok a könyvtárba teljes öltözetbe de komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!