Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin a strandon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin a strandon a vízben akar talalkozni a pasi, nem furcsa egy picit?

Figyelt kérdés
Fél éve ismerjük egymást,még nem találkoztunk, de minden nap beszélgetünk. 30/f, 23l/n; én vagyok a nő. Igazából arra gondoltam,hogy régóta beszélgetünk,így nem gond; de valószínűleg hozzám akar érni talán és kíváncsi a testemre; nem gondolnám, hogy szégyenlős lenne, de úgy akarja,hogy csak a feje látszódik ki a vízből...
2016. júl. 3. 08:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

nincs valamilyen testi hibája? esetleg nem olyan az alakja, mint hazudta? láttál róla egész alakos képeket? valamit nyílván rejtegetni akar,hogyha úgy tervezi,hogy egész randin csak a feje látszódik ki.

én messzire kerülném. de ha mégis találkozni akarsz vele,akkor találkozzatok a városban,sétáljatok egyet, üljetek be egy kávéra vagy fagyira.. vagy akármi.

nem mellesleg ha nem jön be,akkor hamarabb le tudsz lépni,hogyha ilyen semleges programot csináltok.

ha tegyük fel nem jó a randi, nem szimpatikus,vagy kiderül,hogy egy perverz barom, akkor mit csinálsz? fürdőből nem tudsz olyan könnyen lelépni szerintem, ott minimum pár órát el szoktak tölteni. max annyit tudsz csinálni, hogy ha defektes akkor "elmész mosdóba" közben meg felöltözöl és hazamész.

de én tényleg nem ajánlom,valami biztos nem stimmel vele

2016. júl. 3. 12:02
 22/27 anonim ***** válasza:
amúgy tudod ki várna fél évet egy randiért. ha valaki látni akar mert szimpatikus vagy és meg akar ismerni,az tesz érte
2016. júl. 3. 12:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

"úgy akarja,hogy csak a feje látszódik ki a vízből"

És ezt röhögés nélkül le tudta írni, vagy elmondani a telefonba? Én nem bírtam volna. :DD

Tengeri szerzetes lehet a faszi, inkább örülj neki, hogy csak a feje fog kilátszani. :P

2016. júl. 3. 12:42
 24/27 anonim ***** válasza:
Feltámadt Hany Istok??????
2016. júl. 3. 13:43
 25/27 gargamella ***** válasza:
100%
lehet fél hogy merevedése lessz,igy majd nem látod :D
2016. júl. 3. 14:16
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is titkolni akarja a merevedését, vagy imádja magát, és azt akarja, hogy ne az izmaiért szeresd, esetleg van valami titkolnivaló hibája, amit így majd meg tud mutatni egy kis beszélgetés után, nem pedig egy kávézóban kell vetkőznie, vagy ki akar jönni a vízből szexin, hogy belezúgj, vagy így akarja megnézni a tevepatád, mert így nem feltűnő, hogy azt nézi lentről. Esetleg felszedett pár kilót a képcsere óta és ruhában látszanak a pluszkilók vízalatt meg nem. Esetleg sántít, vízben ez sem észrevehető.
2016. júl. 3. 16:58
 27/27 anonim ***** válasza:
Lehet látni akar smink nélkül :D :D
2016. júl. 3. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!