Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Eltudtok képzelni hosszú távú kapcsolatot valakivel, akivel már az első randin volt szex?
Hat nekem volt mar nem 1 x h elso randi utan volt sex es elejeben ez be is jott maxi kapcsolat 1 ev 1 ,2 honap stb
esetleg 2. randi utan el hangzottak idezem ha nem lenne hajnali 5 akkor most fel mehetnenk hozzad .... de masnap meg is volt a dolog szoval en 1 baratnomet tisztelek istenitem nalla 2.5 honapot vartam az elso sexualis kapcsolatnal es nem volt szuz es tetszett is h kuzdeni kelett meg h nem adta magat konnyen 1.6 evet voltunk 1 utt azota meg pf max nagyon max 1 het alatt meg torik mind szoval kapcsolatra hm manapsag olyannal nem megyek aki 1 het leforgasa alatt lefekszik velem max ha nagyon legnyugoz azzal amit produkal.... emigy meg csak sex es kesz 24 F
"Férfiak! Eltudtok képzelni hosszú távú kapcsolatot valakivel, akivel már az első randin volt szex?"
És az illető NŐ vajon ugyanezt gondolta rólad?
NŐK! EL TUDTOK KÉPZELNI HOSSZÚ TÁVÚ KAPCSOLATOT VALAKIVEL, AKIVEL MÁR AZ ELSŐ RANDIN VOLT SZEX?
Utóbbi az igazi kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!