Tényleg ez lenne a megoldás, ami megóvna a csalódásoktól? Legyek olyan nő, aki szeretné, ha lenne egy férfi az életében, de nincs szüksége rá igazán? Ti mit gondoltok erről?
Szóval, olvastam nemrég egy cikket, amiben valami olyasmi volt, hogy fontos, hogy független, önálló személyiségek tudjunk lenni, az ilyen emberek úgy vannak vele, hogy jó, ha van mellettük valaki, de elvannak nélküle is, nem csüngenek rá, nincs szükségük rá úgy igazán. Ez elgondolkodtatott, mert én nem ilyen tipus vagyok, nem csüngök rá a páromra, de azért szeretem vele tervezni a jövőt és ha tényleg az életem része. Viszont eddig sokszor volt, hogy kihasználtak és a pasik nem értékelték eléggé a szeretetemet, én mindent megadtam volna azért, hogy jó legyen nekik, ők meg magasról tettek rám miután "megszereztek" én pedig nagyon szenvedtem emiatt. Ha én is megpróbálnék függetlenebb lenni, lehetséges, hogy nem érne később ennyi csalódás.
Ti mit gondoltok erről? Szerintetek tényleg így kellene hozzáállni a párkapcsolathoz? Érdekelnek a vélemények. :) 21/N

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pedig meg se érdemelné, de aggódom olykor. Mivel már nem velem van, eszembe szokott jutni, hogy esetleg valami pali átveri, baja eshet neki stb. Sőt, ha valami olyasmit olvasok, hogy mi történt csajokkal, olykor az is eszembe jut, hogy remélem vele nem történik...
4 és fél éve együtt vagyok a barátommal. Minden rendben van köztünk, szeretjük egymást. A rózsaszín köd nálam már elmúlt, látom a hibáit, de így is úgy érzem, hogy egyre jobban szeretem. Rajta is ezt látom, nagyon igyekszik. A kapcsolatunk elején az volt a problémám,...
Leginkább az ilyen depresszió és társaira gondolok, motivációtlanság és unottság.
Bocsi, a provokatív címért, a kérdésem az lenne, hogy FÉRFI/NŐKÉNT tudok olyanról, hogy a kapcsolatban lefogyott a párotok idővel , és tudta is tartani ? A mostani lány akivel egy éve hm, elég közel vagyunk egymáshoz, lenne szó. Nagyon szép lány LENNE, ha letudna adni...
Pár napja érzem,hogy fura velem a barátom. Mintha valami gond lenne, már említettem neki, azt mondta nincs semmi.. De mégis úgy érzem :( Sírni tudnék minden percben,és nagyon rossz,hogy ezt érzem. Valaki volt már így?
Nem tud szerelmes lenni és nem tud kialakítani kapcsolatokat. Ha volt is kapcsolata csak nagyon rövid távra szólt. A szerelemre úgy gondol, hogy felesleges és nincs értelme. De ugyanakkor vágyakozik a szeretetre, ölelésekre, összebújásokra, csókra. De nem hisz a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!