Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mennyi bűntudatot éreztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi bűntudatot éreztek, amiért egyre több férfi incellé válik miattatok?

Figyelt kérdés

Tehát ha valaki pl. 25 évesen incel, akkor már jó 8-10 éve magányban és szégyenben kell élnie, azzal a tudattal, hogy önhibáján kívül nem kell senkinek.


Mire kifejlődik valakinek a személyisége, addigra élete felét ebben a tudatban töltötte. Az nem érv, hogy az incelek romlott nőgyűlölők, mert eredendően senki nem ilyen, vagy csak nagyon kevesen. Ilyen szempontból saját magatoknak is ártotok, hiszen a férfiak 30-50 százalékából huszonévesen nem egy normális, átlagos srác lesz, hanem egy lelki, esetleg testi roncs, ami a nők toxikus párválasztási szokásai és a hipergámia eredménye.


Ha nem álomvilágban élnétek, akkor ezekből az emberekből számotokra is vonzó, érdekes férfi válhatna, és nem valaki, akire rossz ránézni is, mert gimi óta szorong és depressziós. Ezzel a felelősségtudattal milyen élni a mindennapokban?márc. 11. 13:12
 271/287 Barito ***** válasza:
20%

Amikor a nők egy férfi belső tulajdonságait méltatják, az azt jelenti, hogy nem kell nekik az adott illető. (csak nem akarják megbántani)


Ezzel egyúttal bizonyítják, hogy bár azt szajkózzák, nem a belső értékek alapján választanak/döntenek.


Ezért hazugok.


Kedvenc módszerem az, hogy a saját szavaikat visszafordítom rájuk, a bőrükre viszem, a húsukba vágóan, vérükre menően, mert akkor egy ember sem tud (tovább) hazudozni, ha az adott dolog a bőrére megy.


Idézem egy nagyon kedves női ismerősömmel való beszélgetésemet:


nő: nekem intelligens pasi kell, nem tudok mit kezdeni egy jóképűvel, ha buta mint a tök. akármilyen jóképű is. nekem intelligens kell.


(előtte mindig dícsérte az intelligenciámat, és hogy mennyit tanul tőlem)


én: lehetne közös jövőnk?


nő: soha nem voltál férfi a szememben


én: (visszafordítva a rá a saját szavait!) azt mondtad, neked intelligens pasi kell, és számtalanszor vallottad meg, hogy én az vagyok, akkor miért nem kellek?


nő: ahhoz vonzalom is kell. 80 évesen összejönnék veled, amikor már nincs szex, jókat beszélgetnénk a kandalló előtt.


a bőrére vittem, belevontam a helyzetbe, a szaván fogtam, és azonnal kapitulált, bavallva, hogy VONZALOM alapján dönt. nem intelligencia alapján, mint azt szajkózta számtalanszor. egyben ez azt is jelenti, hogy nem az intelligencia váltja ki a vonzalmat.


hogy miben és hol hazudnak a nők, ez a most kitalált példa is jól szemlélteti: (amiben most én leszek a hazudozó)


én: nekem egy piros autó kell, fontos, hogy piros legyen.

te: hozok neked piros autót


(megtörténik)


én: nem kell ez az autó.

te: (szavamon fogva) azt mondtad, piros autó kell neked, itt van, miért nem kell?

én: mert piros Ferrari kell, nem piros Trabant....


így hazudnak a nők. nem a valódi kritériumot mondják el, hanem egy, vagy több más jelentéktelen aspektust szajkóznak, és emelnek ki, mintha az lenne a VALÓDI prefencia, holott, ha a bőrükre viszitek amit előadtak, azonnak kibukik az igazság.

ápr. 4. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 272/287 anonim ***** válasza:
56%
#268! Amíg vannak, akik teljesíteni tudják, addig csak neked túl magas. Az meg az egyéni problémád. Senkit nem érdekel.
ápr. 4. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 273/287 anonim ***** válasza:
27%

272


Mondhatni téged nem érdekel mert önző vagy…

ápr. 4. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 274/287 anonim ***** válasza:
61%

271, ez a nő mondta valaha is, hogy a külső nem számít?

Mert az, hogy egy szép, de buta nem kell neki, nem jelenti, hogy a csúnya okos igen. Annyit jelent, hogy a vonzalomhoz fontos az inteligencia is számára.

Nagyon sok nőnek bőven elég, ha mindenben hozol egy nem taszító (számára átlagos szintet) és kiemelkedsz abban, azokban, ami neki fontos.

Senki nem akar számàra taszító emberrel lenni. A példában a csajnak taszító a butaság is, ezért nem kéne buta de szép férfi és a külsőd is, ezért nem vagy opció, hiába az inteligencia.

Hogy kinek meddig elfogadható és mikortól taszító egy tényező, külső, inteligencia, egzisztencia stb. nagy eltéréseket tud mutatni, de kifejezetten taszító tulajdonságból egy is bőven elég a nemhez.

Ami a külsőt illeti, van objektív szép és csúnya. Ha utóbbihoz vagy közelebb (minél közelebb) annál kevesebben fogják elfogadhatónak találni a külsőd.

De, a külső csak egy tényező, nem az egyetlen a vonzalom szempontjából. Tehát egy elfogadható külsővel a csajnak oké lenne egy inteligens pasi valószínűleg. Erre írtam, hogy valamiben kimagaslónak kéne lenni, de ez nem jelenti, hogy másban lehetsz kifejezetten gyenge.

A gond az, hogy alapfelvetés számotokra, hogy mindenkinek visszataszító a külsőtök és jellemzően az incelek nem is invesztálnak ebbe, mert, úgyis mindegy. Közben meg nem tudhatod. Lehet, hogy a többségnek valóban taszító vagy, de olyan nincs, hogy mondenkinek, hacsak nem vagy teljesen deformált. Ugyanakkor, a külső (amit nem is fejlesztenek) és az emiatti elutasítás (általában csak annak a lehetősége) zárkózottá, agresszívvá, iriggyé, szemellenzőssé tesz sokakat. Ezek pedig nagyon, nagyon negatív dolgok még baráti viszonyban is.

Meg van ennek a maga pszichológiája és az sem segít, hogy hasonszőrűeket gyűjtenek, gyűjtötök magatok köré.

De, akkor is az egyén feladata ezt megoldani, kikerülni ebből, ha egyáltalán lehetséges.

És az, amit csináltok, ebben nem segít, sőt, egyre mélyebbre húz a spirálban.

Én láttam már esélytelen férfit párt találni. Nagyon nagy szerencse faktor van a dologban, de nem utolsó, hogy nem keseredett meg az úton. Persze, nem kell elhinni, de, próbáld meg egyszer logikusan végigvenni az incel teóriákat. Ha vagy olyan inteligens, mint azt tartod magadról, hamar kilóg a lóláb ha az ember kicsit megkapargatja őket.

ápr. 4. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 275/287 Barito ***** válasza:
0%
Kedves előző, sok mindenben egyetértek veled.
ápr. 4. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 276/287 anonim ***** válasza:
59%

“ A gond az, hogy alapfelvetés számotokra, hogy mindenkinek visszataszító a külsőtök és jellemzően az incelek nem is invesztálnak ebbe, mert, úgyis mindegy.”


Annál többet amit az átlag is megtesz valóban nincs értelme invesztálni. Ha valaki nem elhízott, nem zsíros hajú, koszos körmű és nem jár szakadt ruhában annál többet már nem is kell tenni. Ugyanakkor ezekkel azért nem lehet változást elérni mert:

1. A nagy orr, zsidós vonások sosem fognak tetszeni egy fehér nőnek sem

2. A magas homlok sosem lesz nyerő, bármennyire is intelligens megjelenést tulajdonít gazdájának

3. A hosszúkás fejforma sosem lesz nyerő mert nem kelt elég férfias, magabiztos, erőszakos benyomást

4. A nagy esetleg kijjebb ülő szemek sosem lesznek megnyerőek annak ellenére, hogy intelligensebb, értelmesebb, kedvesebb benyomást keltenek mint a húsba mélyen belevájt vadásszemek

5. A vékony csontok sosem lesznek nyerők akármennyit is edzel. Szarból várat nem tudsz építeni


És ezért mondják azt, hogy felesleges is túl sokat kínlódni a külsővel.


“ Ugyanakkor, a külső (amit nem is fejlesztenek) és az emiatti elutasítás (általában csak annak a lehetősége) zárkózottá, agresszívvá, iriggyé, szemellenzőssé tesz sokakat. ”


Ebben mi a meglepő. Senki sem akar visszautasítva lenni folyamatosan. Senki nem tolerálná ezt normálisan. Mind emberek vagyunk, te sem vagy jobb hidd el, ha csak a szhart kaptad volna most másképp vélekednél. Csak jobb lapokkal valamelyest egyszerűbb.


“ Meg van ennek a maga pszichológiája és az sem segít, hogy hasonszőrűeket gyűjtenek, gyűjtötök magatok köré.”


Pedig terapeutikus hatása van. Az egyetlen mellékhatása az, hogy sokakat (pld téged) rendkívül idegesítünk ezzel. A kérdés az, hogy megéri-e feladni ezt a mellékhatást azért, hogy titeket ne idegesítsünk, de cserébe tök egyedül érezzük magunkat?


“ Én láttam már esélytelen férfit párt találni. Nagyon nagy szerencse faktor van a dologban, de nem utolsó, hogy nem keseredett meg az úton. Persze, nem kell elhinni, de, próbáld meg egyszer logikusan végigvenni az incel teóriákat. ”


De ha akkor szerencse faktor volt a dologban azt nem pont az incelek logikáját támasztja alá?

ápr. 4. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 277/287 anonim ***** válasza:
56%

"Ebben mi a meglepő. Senki sem akar visszautasítva lenni folyamatosan. Senki nem tolerálná ezt normálisan."

Nem meglepő, épp azt írtam, hogy meg van a maga pszichológiája. Az más kérdés, hogy láttam már ebből a körből kitörni srácot, aki enyhe túlsúllyal bírt, arcra tök átlagos volt és a legnagyobb baja az volt, hogy "cuki" volt, nem férfias. Szóval, nem lehetetlen. Azóta házas.

Kicsit sem idegesít, hogy egymásba kapaszkodtok, csak a közeg visszahúz. Magatokat akadál,ozzátok vele. Nekem nem gond, ennek is meg van a pszichológiai alapja.

"De ha akkor szerencse faktor volt a dologban azt nem pont az incelek logikáját támasztja alá?"

Nem. A senkinek nem kellek, soha nem lesz... ,nincs olyan nő aki... és a szerencsével találhatok nem ugyanaz. Mindenkinek szerencse kell, hogy megfelelő társat találjon. Minél kisebb a merítés, ahonnan jöhet a társ, annál nagyobb szerencse kell.

Ebben mi a meglepő?

ápr. 4. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 278/287 anonim ***** válasza:
72%

#273! Senki nem lesz attól önző, hogy olyan párt választ, aki megfelel az elvárásainak. Ez a ti téveszmétek. Csak egy bolond tenne másként.

#272

ápr. 4. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 279/287 anonim ***** válasza:
34%

#273

"Senki nem lesz attól önző, hogy olyan párt választ, aki megfelel az elvárásainak. Csak egy bolond tenne másként."


Ennek ellenére folyton folyvást követelitek itt a pasiktól, hogy igenis másszanak rá a malac a nőkre. Meg hangoztatjátok, hogy férfi részéről a legnagyobb igénytelenség ha elég az neki h csinos a csaj és nem nagyon van más elvárása.

ápr. 4. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 280/287 anonim ***** válasza:
44%
Bocsánat #278-nak írtam
ápr. 4. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!