Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mért nem kellenek a "jó fiú" kedves normális pasik?
Én egy jó lelkű és érzelmes férfi vagyok, türelmes és oda adó, normális srác. Olyan aki oda figyel a másikra és megértő. Lehet velem beszélni bármiről. Vágyom már egy barátnőre meg arra hogy megéljem a szexualitást. Ez is mutatja hogy nagyon törődök a lelki életemmel, nem úgy mint sok drogos alkoholista primitív kortársam (25/F).
De úgy érzem magamat társkeresés közben mintha láthatatlan lennék. Mindig lekoptatnak a nők, mintha nekik bármi szabad lenne.
Mert azt vettem észre hogy a csajoknak az igazi idióta bunkók kellenek csak. Csak az számít hogy kigyúrt meg gazdag legyen, a többi levan... A sok pénz éhes liba miért ennyire felszínes? Tényleg azt hiszik hogy egy bunkó csávótól értékes lesz a semmi kis életük? Hogy lehetnek ennyire buták?
Pedig tényleg nem vagyok el szállva, átlagos csajoknál próbálkozom kb. ilyen tipusnál:
Semmi szilikon mell meg szőke haj és kék szem, de semmi esélyem a sok bunkó, primitív pasas meg a nők ostoba felszínessége miatt.
#19, azt írtam hogy "a döntő többségük", nem azt, hogy az összeset. Értő olvasás az megvan?
De egyébként ráhibáztál a dologra, inkább választottam a minőségi egyedüllétet, ha ilyen nő az alternatíva.
A mínuszt visszaadtam.
"átlagos csajoknál próbálkozom kb. ilyen tipusnál: "
*szép leányzó képe*
:DDDDDDDDDDD
Na jó.
Ja, és egy rendes srác is lehet érdekes, és rendelkezhet különleges gondolkodásmóddal, csak lehet, hogy nálad ez pont nincs meg.
21/L
Látod a számot? Tudod, ami a jelöli a válasz számát... Nézd már meg a 19-es válaszom, ott látsz bármiféle számot? Ki szólt hozzád? Azt gondolod, rólad szól minden? A kérdezőnek írtam...
Nem tűnt fel tényleg, hogy az ő szavait idéztem?...
16. Ha egy pasi rinyàl hogy nem tud pàrt talàlni, akkor szerintem nem a nő( k)nek kell vàltozni, hanem annak az embernek aki erre képtelen, ugyanakkor màsokat hibàztat a sajàt sikertelensége miatt ahelyett hogy magàba nézne.
Ameddig végig megyek az utcàn és a magas, helyes, kigyúrt , pénzes pasinak és a teljesen àtlagos, nem gazdag, nem izomkolosszus , alacsony, magas pasiknak van pàrja, addig ez az egész panaszkodósdi csak önsajnàlat, picsogàs , màsok ok nélküli hibàztatàsa és vinnyogàs , semmi több.
Nem annak kell vàltozni akinek nem volt különösebb gondja ilyen téren, vagy ha volt is, nem csak sirànkozott hanem tett érte, hogy vàltozzon a helyzet.
#23 akkor bocsánatot kérek, azt hittem, nekem írtad. Nem írtad, hogy "Kérdező", szóval honnan tudhattam volna? Tényleg nem tűnt fel egyébként.
#24, ha a pasi amiatt "rinyál", mert a környezetében lévő nők olyan irányba változtak, hogyha megfeszül se talál párt közöttük, akkor igenis jogos a dolog, és nem neki kéne elqrvulnia, hanem a nőknek kéne jó irányba változni. Ismered azt a mondást, hogy "two wrongz do not make a right"? Most már igen.
Az pedig, hogy jó külsővel és pénzzel lehet csajozni, az tény, függetlenül attól, mit hiszel. Csak egyrészt ez egy nagyon kis rétegnek adatik meg, másrészt nemhiszem hogy a nők 80%-ának a férfiak 10%-ára kellene ácsingóznia. De biztos csak én vagyok ilyen aberrált felfogású.
"a a pasi amiatt "rinyál", mert a környezetében lévő nők olyan irányba változtak, hogyha megfeszül se talál párt közöttük, akkor igenis jogos a dolog, és nem neki kéne elqrvulnia, hanem a nőknek kéne jó irányba változni."
Nyilván az a jó irány, amit az a "pasi" meghatároz.
#28, erkölcsileg igenis az volna a jó irány. Ha egy normális értékrendű pasast csak legalja értékrendű nők vesznek körbe, akkor ő is qrvuljon el, csak hogy megfeleljen a környezetének?
Jó...bocsánat, elfelejtettem, hogy a mai mosléktársadalomban az erkölcsöt megvetni, üldözni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!