Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim akik imádják a gyerekeiket, de miattuk az életük egy hazugság?
Értsd meg hogy nem kívánom a feleségem évek óta. Külön szobában alszunk és külön emeleten. (emeletes családi házunk van) Azt mondta aludjak én lent mert zavarja a horkolásom és ha korán dolgozni megyek amikor még alszik, akkor ne idegesítsem azzal ahogy készülödöm.
Én sosem emeltem kezet sem a feleségemre de még egyik gyerekem fenekére sem húztam rá. Mielött elváltak a szüleim, apám verte anyámat és engem is. Én sosem leszek olyan. Azt pedig hogy ne beszéljek a gyerekeimmel, ugyanúgy nem tudom elképzelni ahogy azt sem hogy ne legyek részese minden nap annak ahogy felnönek.
Szó sem volt verekedésről, egy normális férfi tudja, hogy kell betörni egy nőt.
A gyenge jellemtelen viselkedéseddel elvadítottad és most itt nyöszörögsz, hogy nem is kívánod. Latens homárnak hívják az ilyet. saját magadon kellene változtatni, mert egy másik nővel is ugyan így kicsesznél.
És látod pontosan látszik, hogy nem volt normális apakép előtted.
Szerintem is nagyon puhap.cs vagy, ne haragudj.
Nem azt írtuk, hogy verd a feleséged, hanem hogy ne hagyd uralkodni. Egy házasság mellérendeltségi viszony, nem alá-fölé rendeltségi.
Attól még mert kimondod a véleményed, és határozott vagy, mert ne adj isten megemeled a hangod, vagy küzdesz az igazadért, még nem leszel rossz apa.
Az a baj, ha apám nem lett volna kemény, én nem tudnék felnézni rá. Most büszke vagyok, hogy nem egy gyáva, hanem bármikor támaszkodhatok rá, mert határozott, erős, igazi férfi.
Vegulis miert irtal akkor, mit akarsz hallani, ha minden valaszodban szajkozod, mint a papagaj, h nem akarom elhagyni a feleségem....
Ne hagyd el. Tarts ki mellette!
Sok boldogsagot!
Csinalj vele meg egy gyereket!
"Már csak azért, mert simán alkalmazod a lelki terrort, hogy egy semminek, értéktelennek tartsa magát, miközben nem az."
Nem értéktele! Mert ritka az ilyen hülye(csak vicceltem).
Nagyon becsülendő ahogy a gyerekeire gondol.
Az is látszik, hogy szeretetre vágyik. Csak az a gond, hogy a nőktől nem lehet kikönyörögni, kikoldulni a szeretetet. A nők a tolvajt szeretik, nem a koldust. Az utóbbit megvetik. Ő pedig megvetett.
Ezért volt a végső tanács, ha ezzel a nővel, vagy egy másikkal, de ne kövesd el ugyanezt a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!