Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim akik imádják a gyerekeiket, de miattuk az életük egy hazugság?
Isten óvjon az ilyen puha fütyiktől, nem tudsz a gyerekeid nélkül élni..óh anyám, akkor legyen közös felügyelt, ilyen egyszerű.
Ha valakit nem bírok elviselni azt külön emeleten sem bírom. A gyerek nálad csak kifogás te lánylelkű lovag.
Nálunk apám volt egy állat és ha veszekedés tört ki közte és anyám között, akkor anyámat pizsamában kilökdöste a szakadó esőre és azt mondta, hogy aludj a kutyával vagy takarodj el éjszakára apádhoz (nagyapám úgy 200 m-re lakott tőlünk).
Szóval így el nem tudom képzelni, hogy a feleséged kirak otthonról. Közös a házatok? Fele az ő nevén, fele a tiéden? Akkor hogy rak ki?
off
Kár, hogy az ilyen hűséges és családcentrikus RITKA férfiegyedek mindig beteges, zsarnok és szeretni képtelen libák mellett kötnek ki...
Hat nagyon a lejton vagytok...
Nalunk is hasonlo volt a helyzet. Ha egy ferfi kiengedi a kezebol az iranyitast, abbol csak "erzelmi" problemak lesznek.
Eloszor is 1 kerdes:
Anyagilag fuggsz tole?
Aztan az en tortenetem. Figyelj!
"Ha elvalunk a gyerekeket nem latod." "Ha nem csinalod ezt + azt, akkor elvalunk." "Szex beszukitve es ha megcsalsz elvalunk."
Na 6-8 honap keres, udvarolgatas, zsarolas utan nekem sem kellett tobb. El az elso luxus-qrvahoz csaladi penzbol. Masnap voltam annyira ember, hogy magamtol mondtam el. Meg egy kerdest felteve, hogy elindultunk a lejton es rajtunk all, hogy megallunk-e? Es nem csak rajtam mulik! Persze volt nagy siras-rivas, aztan elkezdtunk valtozni.
Mar bocs, de ha nem tisztelnek, akkor a tiszteletert meg kell "kuzdeni". Az meg ugy megy, hogy kockaztatsz. Lehet jobban is, mint en tettem, de mentsegemre szoljon fakocka agyam van.
Szoval szerintem cselekedj es maradj ember. Es igen tedd kockara a gyereked kiskorat. Pontosan azert, hogy ne tudjanak kesobb ezzel zsarolni es hogy harmonikus csaladban elhessen.
"A 14, és a 13 éves már elég nagyok ahhoz, hogy megértsék, miért döntöttél/döntöttetek így. A 4 éves pedig még elég kicsi ahhoz, hogy átvészelje ezt a nehéz időszakot komolyabb lelki sérülés nélkül."
Ez nem igaz! Aki ilyet ír, az egyértelmű, hogy sohasem élte át, hogy a szülei válnak és az egyik elköltözik tőlük, különben nem írna ilyen elmebetegséget.
Fenti idézetet hisztis elvált anyukák szokták hirdetni, ezzel nyugtatva magukat, és magyarázva mások előtt azt, hogy a tettüknek nem lesz következménye.
De lesz!
Egy 4 évesnél mindenképp! A 4 éves nem hülye, már nagyon jól tudja, hogy ki az anyja, ki az apja, mi az otthona. E hármasban bármiféle változás komoly törést okoz benne, kár azzal áltatni bárkit is, hogy még kicsi és nem fogja fel. Éppen csak nem tud, nem mer még erre felnőtt módjára reagálni. De reagál majd másképp. Például betegségeket produkál, hisztizik, vagy még iskolás korában is bepisil majd, de hogy társai között gátlásos és visszahúzódó lesz, az is garantált.
A 13-14 évesről meg ne is beszéljünk. Aki szerint egy kamasz GYEREKBEN nem okoz ez törést, az sem ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!