Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mit vihetnék a suliba Fehérje...

Mit vihetnék a suliba Fehérje napon?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha valahova mentem és fehérje napom volt, akkor rántott húsos szendvicset vittem. Volt hogy ebédre kettő zsemlét,bele saláta levél, hús paradicsom esetleg nagyon kevés majonézzel. Ezt egy jó büfében is be lehet szerezni.A diéta 1 szelet kenyeret ír, de így is 2 zsemlével hatásos volt.A többiekkel ne foglalkozz.A húst mindig tudod variálni.Pl: roston csirkés stb. ezzel a módszerrel 15 kg fogytam.Diéta nélkül ennyi gyümit soha nem eszem meg.
2010. febr. 9. 11:24
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleted. :) kipróbálom. :)
2010. febr. 9. 13:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Hülyeség az ilyen. 90 napos diéta mi?? Semmit nem ér, egyél minden nap mindent, csak nem mindegy miből mennyit.

Amúgy az ilyet csak nők csinálják szinte...Ti miből gondoljátok hogy ez ér valamit? Semmi csodadiéta meg sztárdiéta meg "nőklapja" diéta NEM ÉR SEMMIT!! Menjetek konditerembe és váltsatok sportosabb életmódra.-->www.body.builder.hu

Lehet olvasni!!!

2010. febr. 14. 16:05
 14/18 A kérdező kommentje:
nem kértem ki a véleményedet :)
2010. febr. 14. 19:54
 15/18 anonim válasza:
Egy fejőstehenet, azt lehet fejni akármikor, sok fehérjét tartalmazz és mindig friss, mert önműködő hűtője van és oda viszed ahova akarod.
2010. febr. 15. 15:42
 16/18 anonim válasza:
Csinálj salátátkat! Én műanyag dobozban szoktam vinni, viszek hozzá egy villát és szépen meg tudom eszegetni. Ilyeneket: hamis majonézes (tejföl+mustár,próbálgasd, hogy neked milyen arányban ízlik) virsli, főtt tojás, sajt, grillhusi. Gyros pita nélkül (ezt megveszem útközben, ha nem volt időm kotyvasztani). A nagy kedvencem pedig a szójafasírt zöldsalátával.
2010. febr. 16. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:
16.05ös vagyok. Ne lepődj meg ha nem fogysz, vagy csak izomból és vízből fogsz!;)
2010. febr. 16. 22:10
 18/18 anonim válasza:

A fogyókúra egy oltári tévedés! Sokat kell mozogni, mert csak úgy fognak eltűnni !VÉGLEGESEN! a nem kívánt kilók, még akkor is, ha esetenként ez 1-2 kg csak vagy kevesebb.

Fehérjét tartalmazó ehető dolgok: tojás, hús, egyes algák, tejtermékek (tehéntej és ebből készültek nem javasoltak), szója, stb...

Egyébként, ha valaki kiitatja a kenyeret és a cukrot az étrendjéből egy csomó betegségtől és "kilótól" óvja meg magát....

Nah, akkor kellemes diétát!

2010. febr. 20. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!