Egy gyógyszertől 93kg ra híztam az veszélyes?
Figyelt kérdés
Egy antipszichotikumtól 70kg ról 93kg ra híztam anyám és az orvosok erőltetik hogy szedjem letenni is nehéz az elvonási tünettől. Állítólag ha abbahagynám se lennék újra 70kg. Parnassan volt a neve hízás után váltottak Ripedonra de ennyi a súlyom. Nagyon durva? Mozogni nehezebb jóval.máj. 20. 14:40
1/4 anonim 

válasza:

Igen,mozogni nehezebb, mint hízni. Egyél kevesebbet, mozogj többet.
2/4 anonim 

válasza:

Nem a gyógyszer miatt híztál el, hanem mert tartós kalóriatöbbletben voltál.
Az lehet, hogy a gyógyszer miatt nagyobb lehetett az étvágyad, de nem a gyógyszer volt az első számú ok, ami miatt meghíztál.
3/4 anonim 

válasza:

Kénytelen vagy, akár dietetikus segítségével is, valahogy visszafogyni. Az abbahagyástól még nem fogysz, kalóriamegvonás és sok mozgás kell. Hamarabb is felébredhettél volna, mint 23 kiló. Mire kapod?
4/4 anonim 

válasza:

Ahogy utána kerestem a neten elsősorban skizofréniára írják fel ezt a 2 gyógyszert. Ha ez így van, akkor nyilvánvalóan, nem javasolt az abbahagyása. Viszont a hízást kezelni kell. Kérj ehhez segítséget, ajánlást az orvosodtól, ha ő nem nyitott erre, akkor kérj másodvéleményt, vagy keress kifejezetten ehhez másik orvoat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!