Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ki kezdi velem holnaptól ezt...

Ki kezdi velem holnaptól ezt diétát? Www. Mindmegette.hu/feherje-dieta-12450

Figyelt kérdés

Én 74kilóról indulok :(

Legalább 6ossal kezdődjön a súlyom száma, de a végleges cél az 5ös. :) és persze a jó forma ;)

164centi vagyok.



2013. szept. 4. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez mekkora baromság!


Na hol kezdjem, először is napi 3 étkezés? Az anyagcserének pörögnie kéne, alap volna a napi minimum öt...aztán ott van, hogy ezek a mennyiségek eleve csak egy kisebb méretű embernek elegek, de ő önkényesen mindenkinek leírja, hogy két tojás, meg gépsonka "nagyobb mennyiségben". Figyelembe sem veszi, hogy vannak 60 és 140 kilós emberek is, és hogy kinek milyen a tápanyagszükséglete. Ez alapján ez mitől fehérje diéta?


A (gondolom) fehér zsemle reggelire azért megy, mellesleg a nap egyik legfontosabb étkezése és mi van benne? Semmi! Egy rakás egyszerű szénhidrát, nuku fehérje. Meg a gyümölcs, ami szintén nem diétás. Ekkora ökörséget.


Meg két hétig lehet tartani-hatalmas eredményeket lehet ilyen rövid idő alatt elérni, komolyan. aztán térjünk vissza a "normális" táplálkozásra. Nézem a kommenteket, valaki írja, hogy a végén majd jól bezabálnak. Elképesztő. Nagyon effektív diéta lehet.


Ha sikerül is leadni valakinek vele azt a 9 kilót ennyi idő alatt, abból 1-1,5 kiló lesz maximum a zsír, a többi víz, glikogén és izom, no de hát a mérlegfanatikusoknak ennyi is elég :)


ÁÁáhhh. Felhúztam magam, de most komolyan, ezeket kik írják? Valaki unatkozik azt a hasára csak hogy na majd most én akkor tápszakértő cikkeket fogok írni? (Mondjuk még mindig jobb, mintha politizálna.)


Az ilyeneket író oldalaknak létjogosultságuknak sem szabadna lennie!

2013. szept. 4. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Megint egy új csodadiéta...

Hogy én miért nem tudok kitalálni egyet?

2013. szept. 26. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!