Ha jelentkeztek nálam a ketogén diéta mellékhatásai, azt azt jelenti, hogy működik a diéta?
Kedves 9-es! Nem tudom, de megtörtént! :D A víz kijött, a szar bennmaradt.
"Mellékhatásai[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
A diétának lehetnek bizonyos mellékhatásai, ám ezek még mindig kevésbé károsítják a szervezetet, mintha a diétát nem tartaná a gyermek. A mellékhatások enyhébbek, mint a gyógyszereké vagy a műtété.[27] Sokszor a korán jelentkező mellékhatások a diéta megszokásával megszűnnek: székrekedés, hasmenés, hányinger, hányás. Hosszabb távon is fennállhatnak a következő tünetek: magas vérzsírszint, (60%) [35], a koleszterinszint akár 30%-os emelkedése,[27] alacsony magnézium- és nátriumszint, vesekőképződési hajlam,[36] csontritkulási hajlam,[4] vashiányos vérszegénység, enyhe savasodás[35]"
" Ha jelentkeztek nálam a ketogén diéta mellékhatásai, azt azt jelenti, hogy működik a diéta? "
" A második napon hányással, hasmenéssel, és székszorulással ébredtem, de azóta jól vagyok. Ez már a 4. nap. " - Csakhogy ezek nem egy MEGFELELŐ ketogén diéta mellékhatásai.
Én paleo-ketogénen vagyok már több mint 3 hete.
CSak zöldség nyersen, zsir(szalonna, töpörtyű), citrom és hús, néha sárga grapefruit. Ez ami nálam belefér.
1-3. nap: semmi új
3-4-5 nap: teljes tompultság, egész nap az ágyban aludtam, felfogóképességem és emlékezetem gyenge, nem birnak a lábaim
5. nap déltől: kezdek lábra állni, este már takarítottam a lakásba, fokozatosan +3 nap alatt visszanyertem régi energiámat bőven, nagyon jól érzem magam azóta is.
Én nem fogyás miatt csinálom. Elég vékony vagyok 171cm, 48 kg. Előtte gyümölcsétrenden voltam és 45-46ra fogytam le. Ketogénnal visszahíztam eredeti testsúlyomra. Reg-enor miatt tartom ezt a fajta étrendet, mivel a paleotól nem tudok és nem akarok elszakadni. Egyszer megégettem vele a kezem, mégegyszer nem követem el ugyanazt a hibát.
Miért kezdtél amúgy bele? Eg. ügyi probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!