Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ha jelentkeztek nálam a...

Ha jelentkeztek nálam a ketogén diéta mellékhatásai, azt azt jelenti, hogy működik a diéta?

Figyelt kérdés
A második napon hányással, hasmenéssel, és székszorulással ébredtem, de azóta jól vagyok. Ez már a 4. nap.
2014. máj. 8. 03:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es! Nem tudom, de megtörtént! :D A víz kijött, a szar bennmaradt.

[link]

"Mellékhatásai[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A diétának lehetnek bizonyos mellékhatásai, ám ezek még mindig kevésbé károsítják a szervezetet, mintha a diétát nem tartaná a gyermek. A mellékhatások enyhébbek, mint a gyógyszereké vagy a műtété.[27] Sokszor a korán jelentkező mellékhatások a diéta megszokásával megszűnnek: székrekedés, hasmenés, hányinger, hányás. Hosszabb távon is fennállhatnak a következő tünetek: magas vérzsírszint, (60%) [35], a koleszterinszint akár 30%-os emelkedése,[27] alacsony magnézium- és nátriumszint, vesekőképződési hajlam,[36] csontritkulási hajlam,[4] vashiányos vérszegénység, enyhe savasodás[35]"

2014. máj. 8. 19:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyébként azóta tök normális minden. Vettem ketophyan tesztet, ami azt mutatja, hogy müxik(lilára szineződik), tehát no problem.
2014. máj. 8. 19:17
 13/18 A kérdező kommentje:
*ketophan
2014. máj. 8. 19:18
 14/18 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Ezeket a koleszterinértékeket azért megnézném, mennyire valósak. Másrészt magnézium-nátriumhiány? Az ember mondjuk szed magnéziumot, meg sózza a húst, mert anélkül nem olyan élvezetes? Milyen vesekő képződési hajlam? Tele van kalciummal az a sok hús, amit eszünk? Érdekes.
2014. máj. 9. 19:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Én a csontritkulást nem értem... Lehet, hogy alapul vettek valami ketogén, de nem megfelelő táplálkozást? Passz.
2014. máj. 9. 20:16
 16/18 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Én értem, hogy aki a wikipediára írta ki a dolgokat erről, annak fingja nem volt róla.
2014. máj. 10. 09:44
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

" Ha jelentkeztek nálam a ketogén diéta mellékhatásai, azt azt jelenti, hogy működik a diéta? "

" A második napon hányással, hasmenéssel, és székszorulással ébredtem, de azóta jól vagyok. Ez már a 4. nap. " - Csakhogy ezek nem egy MEGFELELŐ ketogén diéta mellékhatásai.

2014. máj. 30. 06:29
 18/18 anonim válasza:

Én paleo-ketogénen vagyok már több mint 3 hete.

CSak zöldség nyersen, zsir(szalonna, töpörtyű), citrom és hús, néha sárga grapefruit. Ez ami nálam belefér.

1-3. nap: semmi új

3-4-5 nap: teljes tompultság, egész nap az ágyban aludtam, felfogóképességem és emlékezetem gyenge, nem birnak a lábaim

5. nap déltől: kezdek lábra állni, este már takarítottam a lakásba, fokozatosan +3 nap alatt visszanyertem régi energiámat bőven, nagyon jól érzem magam azóta is.

Én nem fogyás miatt csinálom. Elég vékony vagyok 171cm, 48 kg. Előtte gyümölcsétrenden voltam és 45-46ra fogytam le. Ketogénnal visszahíztam eredeti testsúlyomra. Reg-enor miatt tartom ezt a fajta étrendet, mivel a paleotól nem tudok és nem akarok elszakadni. Egyszer megégettem vele a kezem, mégegyszer nem követem el ugyanazt a hibát.

Miért kezdtél amúgy bele? Eg. ügyi probléma?

2014. júl. 12. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!