Update szerint hányas kódú a zsíros kenyér? Én olyan kenyérre kenem a kolbászzsírt, ahol 100 gramm kenyérben 30 gramm szénhidrát van. A régi update kenyér 100 grammjában is kb 30 gramm szénhidrát volt nem?! Szerintetek ez így milyen kódú?
Hello Hello!!
Én egy szoval nem irtam hogy vegyen norbi kenyeret vagy esetleg látta valaki?? Szondika drága én sem veszem-vettem meg mert nekem nem engedi a pénztárcám söt le kell irjak hogy rohat drága fél kg liszt 1000 ért pff máskülönben meg a cba-ba van ceres kenyér vagy sokmagvas tök finom és én ugy fogytam le hogy közel nem voltam a norbi boltba hanem csak a kodokat néztem :):)
De én ugy gondolom ha most 1 héten meg eszel egy jó zsiros kenyeret váljék egézségedre és tök mindegy milyen kenyérre kened most attol nem fogsz hizni sem fogyni:)
Nem a Norbi a lényeg hanem életmod változtatás Pcos vagyok sajna nekem nagyon kell figyelnem a táplálkozásra nekem a Norbi kod teljesen be vált és volt mikor ugyan ugy ettem nokedlit tésztát stb mégis le ment a 12-kg :)Csak nem minden nap :O
További szép napot nektek
Szia!
Réka már jó ideje csak a 6g-s kenyeret eszi. Egy 6g-s kenyér összesen 300g, kb 10-12 szeletre vágható, tehát egy szeletben 2g Ch van kb. És egy szeletnél nem eszik többet vacsira. 2g Ch-val meg még este sincsen semmi baj. A zsír meg csak akkor tud elraktározódni, ha sok CH-val fogyasztod.
Szóval csak nyugodtan, de update kenyérrel!
DA34-es kategória.
Mit kell ezen vitatkozni, a hülye is látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!