A házi tejből készült saját készítésű joghurt hanyas kódú?
A tejtermékek update 1-ek, holott annyira anabolikusak mint a CUKOR!
Így kissé necces a rendszer, lehet hogy nem egészen kiforrott még, nem? :)
Szerintem pedig ami borzasztó az az, hogy valaki idióta.
Az update rendszernek, kérlek Ó Írástudó felebarátom mégis mi köze van a zsírtartalomhoz, kérlek válaszold meg és akkor tudni fogom hogy jogosan nem debileztelek le..
Nagyon nem fogod fel, igaz?
Ha fejbeba.zsna a tény, hogy a tejet és a cukrot is megeszed, és amit megeszel azt meg kell emészteni, felszívódik és hatással van a testedre, akkor most kidőlnél és fekete pákót énekelnél eszméletvesztve?
Az a szerencsétlen összefüggés, hogy a tej és a cukor is hasonló hatással bír, ugyan úgy emelik az inzulinszintedet és ugyan úgy hízol mindkettőtől. Ennyire updét 1 mindkettő. Ha meg egy fogyatékos debil updét táblázatából akarsz tájékozódni, akkor gratulálj magadnak.. vagy gondold át 1526-szor, hogy mégis miért egy fogyatékos debil updét táblázatából informálódsz, ahelyett hogy normálisan értékelnéd a dolgokat. Mondjuk a tejet normálisan egy anabolikus élelmiszernek tekintenéd, amitől a kisboci rohadt nagy lesz, a te hátsód is vagy adott esetben a rákos sejtjeid is szép szaporulatot tudnak hozni az ilyen hormonbombák végett. De a kisboci éned közben biztos hogy szépen növekszik, ha ez nem zsírpárnaként materializálódna a testeden akkor nyilván boldoggá is tenne az update 1 házi joghurt..
Köszi neked is. Nem véletlen az update-esek között tettem fel a kérdést. Paleosok kíméljetek. Főleg a 30 egynéhány százalékos! Jó sok hasznos választ írhatsz :D
Nem tudom milyen pénzről beszélsz????? Mondom, hogy értsd: s a j á t m a g a m n a k c s i n á l o m a h á z i j o g h u r t o t!!!!
Kb annyi lett volna a kérdésem, hogy ehetek-e ilyet vacsorára a zsírtartalma miatt. :)
De elég retardált válaszolók írtak, így nem igazán segítettetek... Azért köszi. Ebből is tanul az ember.
Jó sok hasznos választ írok?
Elgondolkozol azon, hogy mi lenne akkor, ha esetleg nem én vagyok retardált, hanem Te és számos hozzád hasonló ember túl értetlen?
Vázolnám mi van akkor:
Mivel te még a saját magad által szimpatikusnak ítélt rendszert sem vagy képes felfogni (miközben engem/minket illetsz retardált jelzővel), nem sikerült azt sem felfognod hogy az update rendszerben nem az élelmiszerek zsírtartalma a meghatározó, tehát sorold már kicsit alacsonyabb értelmi besorolásba saját magadat.. ! Azt sem érted hogy még az update-et sem érted?
Ezek után hogy vagy képes másokat leszólni, te, joghurt a zsírtartalma miatt jó-e vacsorára.. Nem érted hogy az update nem a zsírtaratalomról szól, hanem leginkább a glikémiás indexről?
Az a baj, hogy akkor a valódi lényeget és az én válaszaimat esélyed sincsen megérteni (felfogni).
Sosem leszel alkalmas rá, hogy megértsd az inzulin szerepét az elhízás folyamatában, pedig ez kb. középiskolás tananyag lehetne. 100-as IQ-val simán megtanulható és megérthető lenne.
Nem értem miért nehéz felfogni, hogy a tej, joghurt hasonlóan megemeli az inzulinszintedet mint a cukor, keményítő. És még mindig ezt akarod enni, de fogyókúra közben MINEK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!