Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » A házi tejből készült saját...

A házi tejből készült saját készítésű joghurt hanyas kódú?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 18:27
1 2
 11/15 anonim válasza:

Szia az számít hogy milyen a zsírtartalma annak a joghurtnak(vagyis milyen tejből készült,ha házi akkor a legnagyobb a valószínűsége hogy zsíros és akkor 3-as)de ha pl: 1,5%-os akkor 1-es vagyis eheted vacsira nyugodtan, persze ne tegyél hozzá cukrot :)

Minél kevesebb százalékú a tej annál kevesebb a tejcukor tartalma is, mivel vizezve vagyis hígítva van. Így nem annyira hizlal.De mondjuk azt tegyük hozzá hogy azt mondják a zsíros tej egészségesebb, int a vizezett társai. :)

2014. máj. 22. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó válaszoló egy másik dimenzió igazát mondja (mondjuk egy lázálomban él, ott lehet igaz amit ír).

"az számít hogy milyen a zsírtartalma annak a joghurtnak"

Ez sose számított az update-nél, mert annyiban igaza is van az update rendszernek hogy nem zsírfóbiás (ez egy modernkori étkezési és világnézeti betegség, orvosoktól és dietetikusoktól kapja el a plebs) a kódrendszer alapvetően a glikémiás hatást tükrözi. Tehát a mondat teljes mértékben kamu volt.

"akkor a legnagyobb a valószínűsége hogy zsíros és akkor 3-as)de ha pl: 1,5%-os akkor 1-es vagyis eheted vacsira nyugodtan"

Hallucináció. :)

"Minél kevesebb százalékú a tej annál kevesebb a tejcukor tartalma is"

Ezt az állítást a valóság nem támasztja alá, vagy az állítás nem modellezi a valóságot.

"mivel vizezve vagyis hígítva van"

Újabb hallucináció, mindenki aki járt már tejüzemben tudja, hogy a tejet nem vizezik, hanem lenullázzák a zsírtartalmát tehát egy közel 0% zsírtartalmú fehérjés - tejcukros folyadékot kapnak, amihez végcél szerint adagolnak vissza tejzsírt. Tehát a cukortartalom konstans.

"Így nem annyira hizlal."

De. Különböző zsírtartalmú tehéntejek hasonlóan anabolikus, káros élelmiszerek amik hízást okoznak, fokoznak.

"De mondjuk azt tegyük hozzá hogy azt mondják a zsíros tej egészségesebb, int a vizezett társai. :)"

Túl sok mindent mondanak. Túl sok mindent elhisztek, ezért van most Orbán kormány, ezért létezik egy olyan világ ahol halálra sz.opatnak titeket és szinte észre sem veszitek.

2014. máj. 22. 12:13
 13/15 anonim válasza:
ne foglalkozz az okos hozzászólókkal.(anno feltettem egy egyszerű kérdést diétával kapcsolatban. egy kedves hozzászólásra reagálva leírtam, hogy nem vagyok 100 éve tehén - ahogy ő képzelte :-)- hanem "szülés után maradt rajtam némi felesleg". erre nekemtámadt, hogy a szüléstől nem lehet hízni) linkeltem, vannak a végén házi tejtermkek is [link]
2014. máj. 24. 18:55
 14/15 anonim válasza:
Hát igen egy diétás kérdés válaszában mindig kell szidni a jelenlegi politikát SZÁNALMAS!!!! Köszi hogy kiértékelted a válaszomat. Ahogy te mondtad plebsz, őrülök neki,hogy te nem tartozol közénk.
2014. máj. 25. 20:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Örülök :)

Ámen!

2014. máj. 25. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!