Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire kell, hogy adjon...

Mennyire kell, hogy adjon magára egy kisbabás anyuka? Kell a smink? Csinos ruhák?

Figyelt kérdés
Kicsi félek, hogy én is el fogom hagyni magam, mint ahogy néha látom más anyukákon. Most 6 hós a kicsim. Én azért 99%-ban teszek sminket, ha utcára megyünk. Igyekszem csinos ruhákba öltözni, ha a babám összeken, kimosom, ezért nem veszek fel rosszabb darabokat, melegítőt soha.
2010. aug. 10. 20:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
21.00 Sétálni még a farmer is szuper és kényelmes meg a játszóra is. Fülbevaló, nyaklánc pihen itthon. Azonnal letépné kisfiam.
2010. aug. 10. 21:01
 12/30 anonim ***** válasza:

20:56-os vagyok. Meg kell találni az arany középutat.

Rengeteg lehetőség van a lakkcipő és a szakadt melegítő között.

Egy melegítő is lehet csinos, ha olyan a szabása, egy póló is lehet nőies. Itt a lényeg az összhang, a csinosság.

Nem gondolom, hogy annyira pénz kérdése lenne a csinosság, mint igényesség.

Én gyerek előtt sem mentem melegítőbe az utcára, kivéve sportolni, de az a melegítő egy csinos darab volt.

Ízlések és pofonok.

35 éves leszek egyébként.

2010. aug. 10. 21:05
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyira, mint egy nő kényelmes öltözékben :) A sok smink szerintem felesleges, ápolt haj, bőr a fontos. Kényelmes de csinos ruha :) Azért a legszebb cuccokat kár lenne lecsokizni, az marad apának randira :)
2010. aug. 10. 21:07
 14/30 anonim ***** válasza:
80%
Ha a pasi azért lép le, mert a játszón rövidnadrágban, vagy melegítőben (ami nem koszos, mert nem minden melegítő egyenlő azzal, hogy szakadt vagy rongyos, vagy koszos) vagyok a gyerekeinkkel, akkor valószínűleg két lábbal még segítenék is neki, hogy eltakarodjon.
 15/30 anonim ***** válasza:

Én itt a játszótéren nem látam még csini ruhás anyukákat homokozni a gyerekükkel. Farmerban vagy rövidnadrágban vagy eygszerű szoknyában vannak. Akkor ők sem adnak magukra?? Minek még a játszótérre is kiöltözni??

Már előre félek az ovis szülői értekezletektől (pedig még csak 10 hónapos a kisfiam), mert én egyszerű farmerben járok mindenhova... De szerintem oda sem kell báli ruha, csak egyesek szerint.

16/30 A kérdező kommentje:
Egy farmer is lehet csinos, megfelelő körítéssel. Még egy jó papuccsal is.
2010. aug. 10. 21:14
 17/30 anonim ***** válasza:
65%

Én is ezt mondom, de nemigazán érti egyik-másik válaszoló. Engem mondjuk nem zavar, hogy milyen lepukkantan jönnek le az anyukák vagy akár csak az utcán tolják a babát, én annál büszkébb vagyok, hogy csinos vagyok.

És a párom is mondja, hogy mennyire gáááz ez a lepukkant anyuka.

Megint 20:56-os.

2010. aug. 10. 21:18
 18/30 anonim ***** válasza:
Igyekszem magamat a babát a lakást toppon tartani. Itthonra van egy takarítós-főzős-gyereket etetős szerelésem. Ha csak a boltig megyünk le akkor is farmer+valami csini felsővel. Ápolt a bőröm, sminket télen a teljest, nyáron csak a szemet, meg egy pici szájfény. A hajamat kifésülöm és összefogom. Viszont volt már rá példa, hogy a nap végéra a mászkálós ruhám is, hát... de aki már etetett babát tudja milyen leleményesek...
2010. aug. 10. 21:24
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

nekem 7 hós múlt a lányom. Terhesség előtt mindig tűsarkú csini cipőkbe jártam, szép ruhákba, stb. Terhes lettem, váltottam a lapos talpú, kényelmes, de elegáns cipőkre. Bármhova megyek mindig sminkelek, legalább szemceruzát, az nekem soha nem folyik le.. szép az arcbőrőm, így alapozóra nincs szükségem.

Ha sétálni megyünk a pöttömömmel, akkor lapos talpú cipő (ilyen melegbe papucs), szoknya, vagy farmer mini, kényelmes csini felső.

Mi még nem homokozunk, így arról nem tudok nyilatkozni mi lesz akkor. De a magassarkút csak akkor veszek fel, ha a férjemmel megyünk valahova, ha egyedül vagyok a gyerekkel, elég a lapostalpú.

2010. aug. 10. 21:24
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanúgy öltözködök és ugyanannyira adok magamra most mint szülés előtt, sztem ez nem babafüggő. Sminket nem nagyon hordok, csak a szemem szoktam kifesteni, ruháim inkább sportosak mint elegánsak, de azért nem melegítő. Néha csinosabb rucikat is felveszek, ha pl sétálni megyünk a belvárosba,ha csak játszóra megyünk akkor egy ujjatlan felsőt veszek halászgatyával pl meg papucs.
2010. aug. 10. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!