Mennyire kell, hogy adjon magára egy kisbabás anyuka? Kell a smink? Csinos ruhák?
20:56-os vagyok. Meg kell találni az arany középutat.
Rengeteg lehetőség van a lakkcipő és a szakadt melegítő között.
Egy melegítő is lehet csinos, ha olyan a szabása, egy póló is lehet nőies. Itt a lényeg az összhang, a csinosság.
Nem gondolom, hogy annyira pénz kérdése lenne a csinosság, mint igényesség.
Én gyerek előtt sem mentem melegítőbe az utcára, kivéve sportolni, de az a melegítő egy csinos darab volt.
Ízlések és pofonok.
35 éves leszek egyébként.
Én itt a játszótéren nem látam még csini ruhás anyukákat homokozni a gyerekükkel. Farmerban vagy rövidnadrágban vagy eygszerű szoknyában vannak. Akkor ők sem adnak magukra?? Minek még a játszótérre is kiöltözni??
Már előre félek az ovis szülői értekezletektől (pedig még csak 10 hónapos a kisfiam), mert én egyszerű farmerben járok mindenhova... De szerintem oda sem kell báli ruha, csak egyesek szerint.
Én is ezt mondom, de nemigazán érti egyik-másik válaszoló. Engem mondjuk nem zavar, hogy milyen lepukkantan jönnek le az anyukák vagy akár csak az utcán tolják a babát, én annál büszkébb vagyok, hogy csinos vagyok.
És a párom is mondja, hogy mennyire gáááz ez a lepukkant anyuka.
Megint 20:56-os.
nekem 7 hós múlt a lányom. Terhesség előtt mindig tűsarkú csini cipőkbe jártam, szép ruhákba, stb. Terhes lettem, váltottam a lapos talpú, kényelmes, de elegáns cipőkre. Bármhova megyek mindig sminkelek, legalább szemceruzát, az nekem soha nem folyik le.. szép az arcbőrőm, így alapozóra nincs szükségem.
Ha sétálni megyünk a pöttömömmel, akkor lapos talpú cipő (ilyen melegbe papucs), szoknya, vagy farmer mini, kényelmes csini felső.
Mi még nem homokozunk, így arról nem tudok nyilatkozni mi lesz akkor. De a magassarkút csak akkor veszek fel, ha a férjemmel megyünk valahova, ha egyedül vagyok a gyerekkel, elég a lapostalpú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!