Van itt olyan, aki egy darabig együtt aludt babájával? Csak olyan válaszoljon aki nem kötekedni vagy okoskodni akar.
Anyósoméknál lakunk ideiglenesen, és sajnos a szobánk az pont árjáró ház, a másik szoba és a konyha között. Így hát nem igazán tudjuk a kiságyában altatni.
De majd a későbbiekben, ha már áttudunk költözni saját házba, a saját ágyában fog aludni.
A kérdés az, hogy mennyire lesz nehéz majd vissza szoktatni a saját ágyába?
Jól leírtam :)
Tehát könnyű volt visszaszoktatni :)
Gyereke válogatja szerintem is.
Én mind a kettőjükkel együtt aludtam, mert
- nagyon zombi voltam éjjel, amikor felébredtek és csak nyöszörgés volt, de menni kellett hozzá megnézni
- jobban tudtam pihenni, félálomban észleltem, hogy ébredezik, vagy még van félórám az ordításig
- sokszor az elején úgy aludtak el, hogy a feneküket kellett lökdösni és ez sokkal kényelmesebb volt, ha vele aludtam el én is
- éjjel cumisüvegből etettem, ha pl. felkeltem pisilni, akkor megmelegítettem és bevittem magammal a takaró alá melegen tartva ezzell a tejet és második nyüsszögésre már etettem is, nem keltettem fel a többieket az üvöltéssel (szoptatással is hasonló, csak az náluk egy óra is volt, üvegből meg 5p és alvás)
- ez kb 1-1 hónapig volt így, aztán egyre többet kezdtek el aludni éjjel és 6-8 hét körül már nem ébredtek, akkor már kiságyban aludtak.
- nem volt egyáltalán nehéz átszoktatni, de nekem a fejem felett aludtak keresztben, mert mellettem nem tudtam tőlük aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!