Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan, aki egy darabig...

Van itt olyan, aki egy darabig együtt aludt babájával? Csak olyan válaszoljon aki nem kötekedni vagy okoskodni akar.

Figyelt kérdés

Anyósoméknál lakunk ideiglenesen, és sajnos a szobánk az pont árjáró ház, a másik szoba és a konyha között. Így hát nem igazán tudjuk a kiságyában altatni.

De majd a későbbiekben, ha már áttudunk költözni saját házba, a saját ágyában fog aludni.

A kérdés az, hogy mennyire lesz nehéz majd vissza szoktatni a saját ágyába?

2016. jún. 22. 17:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

gyerekfüggő.

lassan 6 éves, és még semmi hajlandóságot nem mutat az egyedül alvásra :o

2016. jún. 23. 08:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! ¸

4 gyermekunk van.

Az elso fiunk babakoratol kulon agyban aludt de mikor 2 es fel eves lett , terhes lettem a kistesoval es valoszinu erezhette mert atszokott kozenk. 3 ev 3 honapos volt mikor megszuletett az ocsi. Mikortol haza hoztuk az ocsit a korhazbol , mondta ,hogy O mar nagyfiu es most mar ocsi aludjon koztunk :) Kapott elotte egy szupi Verdas agyat , lehet ez is kozre jatszott pedig mi nem kuldtuk el.

A kissebbik fiunk 3 eves es 7 honapos most , marciusban egyik naprol a masikra kijelentette,hogy O mar nagyfiu , azota kulon alszik, sosem akart vissza jonni.

Most 6 hetesek az ikreink , Oket elso pillanattol kezdve kisagyba szerettem volna szoktatni de par het siras- nem alvas utan feladtuk a ferjemmel es vettunk egy hatalmas francia agyat. Azota velunk alszanak es mar csak ketszer kellnek ejszaka :)

Kivancsi vagyok Ok meddig maradnak.

2016. jún. 29. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!