Van itt olyan, aki egy darabig együtt aludt babájával? Csak olyan válaszoljon aki nem kötekedni vagy okoskodni akar.
Anyósoméknál lakunk ideiglenesen, és sajnos a szobánk az pont árjáró ház, a másik szoba és a konyha között. Így hát nem igazán tudjuk a kiságyában altatni.
De majd a későbbiekben, ha már áttudunk költözni saját házba, a saját ágyában fog aludni.
A kérdés az, hogy mennyire lesz nehéz majd vissza szoktatni a saját ágyába?
gyerekfüggő.
lassan 6 éves, és még semmi hajlandóságot nem mutat az egyedül alvásra :o
Szia! ¸
4 gyermekunk van.
Az elso fiunk babakoratol kulon agyban aludt de mikor 2 es fel eves lett , terhes lettem a kistesoval es valoszinu erezhette mert atszokott kozenk. 3 ev 3 honapos volt mikor megszuletett az ocsi. Mikortol haza hoztuk az ocsit a korhazbol , mondta ,hogy O mar nagyfiu es most mar ocsi aludjon koztunk :) Kapott elotte egy szupi Verdas agyat , lehet ez is kozre jatszott pedig mi nem kuldtuk el.
A kissebbik fiunk 3 eves es 7 honapos most , marciusban egyik naprol a masikra kijelentette,hogy O mar nagyfiu , azota kulon alszik, sosem akart vissza jonni.
Most 6 hetesek az ikreink , Oket elso pillanattol kezdve kisagyba szerettem volna szoktatni de par het siras- nem alvas utan feladtuk a ferjemmel es vettunk egy hatalmas francia agyat. Azota velunk alszanak es mar csak ketszer kellnek ejszaka :)
Kivancsi vagyok Ok meddig maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!