Nem szeretnek harom gyereket egyszerre, onzo vagyok?
Vilageletemben egy gxereket szerettem volna. A paromnak mar a kapcsolatunk elejen mondtam, neki mindegy volt, o maximum 2 gyereket szeretett volna.
A hazunk 60 nm, nem igazan fer el benne egynel tobb gyerek. Epitkezni mar egyikunk sem akar, evekig ujitottuk fel a hazat, korabban a nagymamame volt.
Nemreg voltam ultrahangon... Es hat mikor kozolte a tenyt a doki, iszonyatosan megijedtem. A parom latta rajtam, de nem szolt semmit. Hazafele iszonyatos szomorusag kapott el. Nem akartam ennyi gyereket soha. Csak az tudott az eszembe jutni, hogy 3 gyerek mellett majd semmire nem jut idonk, a penzunk is szukeben lesz, lottek annak, hogy harmasban egy picivel viszonylag nyugodtan nyaraljunk. Kesz csodtomeg leszek, idegbeteg ennyi gyerek mellett... Szetfog teljesen szakadni a borom terhesseg alatt...
Most vagyok 8 hetes.
Szivem szerinz vilagga mennek.
Paromnak ezeket nem igazan mertem megmondani. Erzi o, hogy valami nincs rendben, de a teljes igazsagot nem tudja. O nagyon orul, bar amikot megtudta, hogy harman lesznek, rajta sem azt a kitoro oromot lattam, aztan mintha megbekelt volna vele. Terveztuk a kicsiket, mult honapban nem vedekeztunk eloszor. A csaladbol egyelore csak anyukam tudja, ot is iszonyatosan lesokkolta a hir. Pedig elterveztuk, hogy milyen jo lesz, ha majd babazhat egy picivel, mert azt meg birna is a terde, ha rohanni kell utana vagy mondjuk beteg es apolni, mig mi dolgozunk.
Szivem szerint elvetetnem, de felek, hogy mit szolna a parom. Ti mar voltatok valaha ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!