Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elengednétek a férjeteket?

Elengednétek a férjeteket?

Figyelt kérdés

2 kicsi gyermekünk van. A férjem 2-3 havonta kitalálja, hogy bulizni akar a haverjaival. Ilyenkor szombaton délután elmegy és vasárnap délután jön haza.

Nem akarok vele vitázni, ezért elengedem. De szerintem mégsem helyes, hogy elmegy. Amúgy a havarjai mind függetlenek, csak barátnőjük van, sehol sincs gyerek.

Ti elengednétek?

2009. máj. 5. 12:59
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
66%
bocs az elgepelesekert, de komolyan mondom hihetetlenül felhaborodtam, es amugy ami plussz, es teljesen igaza van egy elöttem szolonak, hogy az, hogy ugy jön haza, hogy mennyire hianyozutnk neki, felemelö erzes :)
2009. máj. 5. 13:16
 12/43 anonim ***** válasza:
73%
"Elengedni"??? Nem vagyok én az anyukája, hogy kéreckednie kelljen tőlem...:-)) De én is oda megyek, ahová akarok, megoldjuk közösen. Ezért vagyunk társak.
2009. máj. 5. 13:30
 13/43 anonim ***** válasza:
54%

Második vagyok. A kérdező véleményekre volt kíváncsi. a pontozásnál azt kell figyelembe venni, hogy hasznos-e a válasz. mivel ez vélemény, nem lehet hasznos, ergo nem kell lepontozni. Azt kérdezte, hogy mi elengednénk-e. Ha én nem szívesen, akkor hagy ne írjam már azt, hogy igen.

Én is elmegyek egész napra is, férjem is elmegy,de nem ottalvós bulira. ha éjszakai buliról van szó, akkor együtt megyünk el.

2009. máj. 5. 13:32
 14/43 anonim ***** válasza:
71%

jézusatyaúristen!

akik azt írták, hogy nem, dehogy el ne engedd, borítékolom 2 éven belül elvált vagy megcsalt nők lesztek.

nem lehet ilyen rövid pórázon tartani egy férfit.attól, hogy valakinek gyereke van megáll az élet?2 3 havonta??? nem mehet bulizni.persze, nőknek is kell kikapcsolódás, akkor maradjon otthon apa vagy nagyi és mindketten menjenek, de ilyet kijelenteni, hogy én NEM ENGEDEM.Mi az, hogy engedni?Valami kutya, akinek te mondod meg mit szabad és mit nem. Az a férfi, aki meg hagyja, hogy így uralkodjanak felette papucs....tudjátok mikor kéne nekem olyan...

SZóval hagyd, hogy menjen néha néha, ha nem akarsz rövid távon egyedülálló anya lenni.Max ha te is szeretnél, beszéld meg vele, hogy együtt is kéne néha. De az elengedni szót felejtsd el, mert nem mellérendeltségi viszonyt feltételez köztetek, és ha nem az van, akkor az rég rossz.

2009. máj. 5. 13:32
 15/43 anonim ***** válasza:
70%
Miért ne????2 gyerekünk van(a pici 11 hós)de bennem még soha nem merült fel,h ne engedjem el.Ráadásul mi az,h elengedni???Nem egy óvodás gyerek,hanem a társam!Tavaly 2 héttel azelőtt ment el a haverjaival 3 napra motorozni,mielőtt szültem.És?Had érezze jól magát.Nálunk ez nem téma(most se volt végig itthon,a 3 napos ünnep alatt).Ettől függetlenül nekünk nagyon sok közös programunk is van,és a szürke hétköznapokon is állandóan segít,és amikor nem melózik velünk van.Gondolom ő ezzel "köszöni" meg azt,h én nem vagyok sárkány.
2009. máj. 5. 13:38
 16/43 anonim ***** válasza:
68%
13.16-os vagyok. Igaz, hogy a kerdezö a velemenyekre volt kivancsi. DE az utolso valaszolonak teljes mertekben igazat adok. Es, ha a kerdezö nem akarja, hogy a., papucs ferje legyen idövel, amitöl amugy elöbb-utobb maga a nö borul ki b., visszaüssön a nagy megszoritas, es meneküljön a kcsolatbol, c., megcsaljon, akkor azok a valaszok, hogy nem engedik el a ferjüket bizony nem hasznosak. Hozzateszem, nem pontoztam le senkit, mert nem en fogom eldönteni, hogy a kerdezö szamara melyik valasz volt a hasznos, hiszen lehet, hogy ö nem akarja elengedni, es azokat a valaszokat tartotta fontosank, amelyek ennek a döntesnek a helyessegeben megerösitettek.
2009. máj. 5. 13:40
 17/43 anonim ***** válasza:
77%

Azért lássuk már azt is, hogy a haverok függetlenek, nekik teljesen más, hogy 24 órát távol vannak, buliznak, mint egy apának. Megértem, ha a fáradt, kialvatlan anyuka féltékeny, kombinál, és elgondolkodik, míg ő a gyerekeket fürdeti, eteti, altatja, addig apuka bulizik, az ő független haverjaival... (itt most nem erre az esetre értem, de sok ilyen családot ismerek, ahol apukának lételeme a csavargás, már nem is tud meglenni nélküle...)

Az én férjem is elmegy néha sörözni, beszélgetni, hozzáteszem, az esetek 99%-ában nekem kell szinte küldenem, neki inkább más a kikapcsolódás.

Ha megbízható, rendes férjed van, hadd menjen, de én inkább amondó vagyok, törekedjetek a kettesben való kiruccanásra is, mert neked éppúgy szükséged van rá, semmivel nincs nagyobb szüksége a férfinak a pihenésre! (esetleg egy picivel, na;-))

2009. máj. 5. 13:46
 18/43 anonim ***** válasza:
52%

De ez így akkor is hülyeség már ne haragudj. nem lehet általánosítani. Az én apám se járt el soha éjszakára anyu nélkül és a családban sehol nem volt erre példa s mégis arany és ezüstlakodalmat ültünk. Nem hinném, hogy ha nem szívesen engedem el (mindkét esetben ezt írtam kábé és nem azt, hogy nem engedem el) akkor megcsal és papucs lesz.

Valószínűleg a válaszomban közrejátszik, hogy nem egy ismerősünk csalja a feleségét, barátnőjét és a nő azt hiszi, hogy csak bulizik a haverokkal. Egyik helyen most született meg a baba is.

Mondjuk fura, de a férjem soha nem is "kéredzkedett" el sehova. Ha buli van, együtt megyünk, ha csak női buli van én megyek és este jövök, ha ő akar valami főzőcskézést a kollegáival, hát menjen. MOndjuk nekünk ugyanaz a baráti társaságunk.

Szerintem ez egészséges vélemény és válasz és sajnálom, ha valaki ebből mást értett.

2009. máj. 5. 13:49
 19/43 anonim ***** válasza:
61%
Az előző vagyok és a 13,40-re írtam.
2009. máj. 5. 13:50
 20/43 anonim ***** válasza:
49%

13.40-es vagyok... a te velemenyedet eddig is, es most is teljes mertekben elfogadom, es nem is gondolom, hogy ha valaki nem jar bulizni, akkor megcsal :)

Pontosan most irtad le a lenyeget: nincs is igenye ra.

De ha valaki mar kifejezi ra az igenyet es ebben korlatozzak, az szerintem nem tesz jot senkinek sem.

Jah, amugy most pl pont az "ellenoldal" lett vegig lepontozva, tehat en is ugyanugy leirhatom, hogy a kerdezö a velemenyünkre volt kivancsi, miert is kell lepontozni azert, mert mas a velemenyem??

2009. máj. 5. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!