Nők ti szülnétek 44 évesen, egy nálatok fiatalabb gyermektelen férfinak ha ő akarna gyereket?
10:
Nem egyéni esetek, hanem tömeges statisztikák vannak arról, hogy a nők a kor előrehaladtával egyre nehezebben esnek teherbe és mind az ő életük, mind a gyereké veszélyeztetettebb, vagy hogy nagyobb eséllyel lesz defektesebb gyerek egy 45, mint egy 25 éves nőtől.
Köszönöm a válaszokat 😃
Nekem van 4 gyermekem egy apától, abból 3 nagykorú és egy 5 éves, de sose néztek a nagyijának. Személy szerint én szülnék az új páromnak ha ő szeretné, szeretem annyira hogy megajándékozzam gyermekkel.
13:
Jó, csak ez ne úgy legyen beállítva, hogy aki meg nem szülne 44 évesen az nem szereti a párját, mert te meg aki 44 évesen szülnél, szereted őt.
Kérd ki nyugodtan, de attól a tények még tények maradnak.
Honnan tudod, hogy könnyen teherbe esel?
Nem állítottam senkiről semmit és nem is fogok. Saját magamról beszéltem.
Sajnos 1 éve volt abortuszom.
Köszönöm nektek is a válaszokat😃
Ment a zöld kéz mindenkinek csak vénasszonyos kommentre nem.
16:
Ahogy írtam ezek az emberek 54-58 és 56-60 évesek voltak, amikor a gyerekük középiskolás.
Nem 38 éves nyugdíjasokról beszéltem.
Nem is a titulus számít hogy te most már nyugdíjban vagy-e vagy sem, hanem hogy nem egy, hanem két generáció a különbség közted és a gyereked között, ami miatt még kevésbé értitek meg egymást.
Sokszor baj hogy a 40 éves szülő sem érti meg a 18 éves gyerekét. Hát még egy 55-60 éves? A testvérek szinte biztos hiányáról nem is beszélve
Ezek szerintem elég könnyen felfogható, érthető dolgok amik nem szorulnak túl sok magyarázásra
Jó, de most ne arról beszéljünk hogy mi minél jobb.
Igen, jobb ha az anyád megszül téged 40-50 évesen, mintha kikapartat magából. Oké, ezt tisztáztuk.
De az emberek képesek előre tervezni. Ez képes az állatoktól is megkülönböztetni minket, hogy nem csak a jelent látjuk, hanem akár az életünk végéig tudunk tervezni. Tehát tudjuk azt hogy Nőként jó ha szülünk 20-30 évesen, ami nekünk és még fontosabb: a gyerekünknek is jobb lesz. Ha meg már túl vagyunk a szülős koron elfogadjuk, hogy elbaszarintottunk egy-két dolgot korábban.
Komolyan egyeseknek ilyen nehéz szembenézni saját magukkal és ekkora tagadásban élnek? Én is tudom hogy voltak lehetőségek az életem különböző területein, amiket elszalasztottam és nem úgy éltem meg a dolgokat ahogy szerettem volna. De ezt be tudom ismerni magamnak és a hátralévő életemre koncentrálok, nem a múltra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!