Nők ti szülnétek 44 évesen, egy nálatok fiatalabb gyermektelen férfinak ha ő akarna gyereket?
20-30 között ideális szülni?
Hát ha a gyerek csonkacsaládban akar felnőni,akkor mindenképpen.
30 alatt azok szülnek,akik sem tanulni nem akarnak,sem dolgozni,megalapozni a jövőjüket,hanem majd egy pasi megteszi ezeket helyette.
30-40 között a legideálisabb szülni,amikor már viszonylag stabil az ember élete,de még nem "öreg" a szervezete.
Aki meg attól fél,hogy jaj mi lesz a gyerekkel,hát bőven vannak,akik 50 előtt is meghalnak,akkor sem lesz még diplomaosztón a gyerek.
Meg kell alapozni a saját életünket,és a gyereknek is kell félretenni pénzt,nem felélni mindent,0iskolai végzettséggel több gyereket vállalni és akkor nem lehet baj.
44 évesen még belehet vállalni,most vag soha esete,a férfi fiatalabb tőled.
Még mindig jobb,mikor a 30 év alatti nő a 3.gyerekét szüli és semmije nincs és 40 évesen is minimálbérért fog gürizmi..
Mondjuk a helyedben nemazért nem szülnék,mert 44 vagyok,hanem azért,mert írtad 4 gyereked van,az marha sok már önmagában is.
Nagykorúak?
Hát boztos nem 30 évesek,a gyereket nem csak 18 éves korig kellene támogatni.Minél több gyereket szülsz,annál jobban romtod az életminőségüket.
Na meg marhára ne mindegy,hogy majd 1 vagy 5 gyerek örököl utánad egyszer...
Minden egykének,akit ismerek sokkal jobb élet jutott,többet adtak neki a szülei ebbena farkas világban..
De ahogy ézem téged ez nem igazán zavar..
21:
Csak mert a nő 20-30 év közötti, a férfinak nem kell hasonló korúnak lennie :) Simán lehet 5-15 év korkülönbség a férfi javára.
22:
Te most kivel beszélgetsz?
Nekem írtad hogy 4 gyerekem van, vagy másnak? Mert ha nekem, akkor nem tudom mit néztél ennyire félre?
"rontod az életminőségüket"
Úgy beszélsz mintha a mai világban a gyerekek éheznének vagy nem lenne fedél a fejük felett. Közben meg csak azt érted hogy némileg kevesebb pénzügyi támogatásra számíthatnak. Tudod a pénz nem minden.
Buta dolog ennyire mindent az anyagiakra helyezni. "2 gyerekem lesz mert őket havi 100 ezerrel tudom támogatni, nem pedig 4, mert őket csak havi 50 ezerrel..."
Felfogod miről beszélsz? A Föld 7 milliárdos lakosságából 5-6 milliárd gyilkolna azért, hogy ennyi pénzekkel támogassák a szülei?
A magyarok fel sem fogják milyen jól élnek a világátlaghoz képest, de még az sem elég nekik. Ha ezt most itt netezgetve tudod olvasni amit írok, akkor te jobban mint a világ lakosságának 90%-a! Fogd már fel hogy milyen jó dolgod van
Biztosan nem. 20 éves vagyok, van egy pici fiam, iszonyatosan megszenvedtem a terhességet még fiatalon is, nemhogy öregen. Másrészt meg ilyenkor már valószínűleg valami baja is lenne a babának, azt nem vállalnám be. Ha gyereket akarnék, akkor örökbe fogadnék egy idősebb gyereket, mondjuk 10-14 év körülit, aki mellett nem néznek nagymamának. Már ha belegondolok is rossz lenne az egész, én anyukám pl 47 éves, és már nagymama. Biztosan nem szülnék ilyen öregen.
20N
En 35 és 37 évesen szültem. Semmi pénzért nem vállalnék még egy gyereket. 40 éves vagyok, és ha tetszik, ha nem a középkor fele haladok. A szervezetem óregszik, és mindegy, hogy mennyire tartom jól magam, 44 évesen már nem kockáztatnék meg egy terhességet,.sajnos ennyi idősen már tényleg gyakoribbak a komplikációk.
Természetesen mindenkinek a saját dóntése, de nálam ez már egy lélektani határ a felelős és a felelőtlen gyerekvállalás esetében.
21es; koszi, 26 evesen jott az elso babánk es mindenünk megvolt, tanultunk is. Ne ítélkezzunk egy generáció felett..
Szülnek 44 evesen, ha bírnám fizikailag lelkileg es közösen szeretnénk a babat.
A kérdező írta,hogy már van 4 gyereke,én neki írtam,hogy ezért nem vállalnék még egy gyereket.
Ha 44 lenne,és gyermektelen lenne,akkor nem lenne olyan gáz.
Én felelőtlenségnek tartom,ha valaki ilyen sok gyereket vállal,még ha sok a korkülönbség a gyerekek között akkor is.
Igen,szerintem rontja az életminőséget,minél több gyerek van,annál jobban megoszlik a szeret,a figyelem,az anyagiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!