Szerintetek nem gáz, ha egy anya a gyerekeit szájon puszilja? Nem egyszeri felindulásból, hanem rendszeresen.
én is a szájra puszis táborba tartozom, a gyerek előtt nekem is fura volt, de már nem az, imádom :)
csak nagyjából néztem meg a válaszokat, két dolog jutott eszembe:
fertőzésveszély: nemrég olvastam, hogy úgy tűnik az is jót tesz a gyerek immunrendszerének, ha anya lenyalja a cumit mikor kiesik, nem pedig rögtön a fertőtlenítőbe teszi
régi idők: valóban nem volt ez még divat, nekem sem adtam szájrapuszit a szüleim, de ma már sok minden nem úgy van, amit akkor, pl régen sokan magázták a szüleiket, akkor ma is ezt kéne tennünk?
Nem olvastam el az összes választ, tehát, ha valaki írta már ugyanezt, attól elnézést kérek.
Nem vagyok anya, és nem is nagyon puszilgattak szájon a szüleim kiskoromba, de ettől még én úgy gondolom, egy bizonyos korig a szájra puszi teljesen normális. Úgy hiszem, amíg kicsi a gyereked, addig van egy olyan intim fizikai viszony köztetek, hogy megengedd magadnak, hogy esetleg nem az arcán puszild meg a kislányod/fiad. Néhány szülő a kisbaba fenekét és megpuszilgatják, ahhoz képest a száj semmi, és szerintem még az is rendben van!
Nyilván 6-7 éves kor körül már elkezd a dolog fura lenni, mind közösségben, mind otthon kettesben is, de azelőtt szerintem a szájra puszi tök okés.
én is a szájrapuszisok táborát erősítem!
IIImáááádoooom mikor a 3,5 éves fiam a számra a d egy cuppanóst!
Ja és köszönöm szépen a házasságom rendben van,ennek ékes bizonyítéka az 1 éves másik fiam:)
Aki ebbe többet belegondol annak van valami baj a fejébe!
Igen, épp így gondolom én is, hogy ez az amerikai filmek hatása, akárcsak a halloween vagy a Valentin nap. Tényleg nem árt különösebben senkinek, mégis sokan irtóznak vagy idegenkednek tőle, és úgy gondolják, nem pont ezeket a dolgokat kellene átvennünk az imádott nyugattól. Mások meg nem. Nincs ezzel semmi baj, mindenki él, ahogy jólesik neki meg ahogy tud.
A másik, provokatív hozzászólónak: ez az oldal az ékes bizonyítéka annak, hogy az ég adta világon bármin egymásnak lehet esni!! Azon is, hogy ki milyen nevet ad a gyerekének vagy a harisnyát választja-e a cicnadrág helyett. Aki nem rendelkezik megfelelő kommunikációs kultúrával, és/vagy nem igazán szokott gondolkodni, az csak így tud megnyilvánulni, tudod? Azt a látszatot prbálja kelteni, hogy aki nem pontosan úgy csinálja, ahogy ő, az szemétre való, hiszen jól csakis ő csinálhatja. Ettől még nem a kérdező lesz a hibás... Aki magára ismert, attól bocsánatot kérek...
Nem nem, azt nem én írtam ki, de tudom, melyik kérdésre gondolsz, arra is hasonló kulturált stílusban érkezett némely válasz... (Nem olyan érzés, mint amikor mindenki szembe jön a forgalommal, és rájössz, hogy valójában te mész szembe?)
Senkiről nem állítottam, hogy rossz ember, ennél azért árnyaltabb kategóriákban is lehet ám gondolkodni... Valamelyik válaszoló írta, hogy aki nem csókolja szájon a gyerekét, az nem is szereti...
A kérdésemből még nem derült ki egyébként, hogy én vagyok-e a szájonpusziló vagy valaki más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!