Ti mit csinálnátok e helyzetben?

válasza:A legnagyobb kérdés, miért kellene magamhoz venni a gyereket?
Ha pl meghalt a sógorom akkor szó nélkül.

válasza:A férjem testvérének a gyereke vér szerinti gyereke a családnak.
Persze, bár én is csak egy súlyos baleset vagy hasonló tragédia kapcsán tudom elkèpzelni, de ilyen esetben ez alap.

válasza:Jaj de szörnyű. Az a baj, hogy itt a Te érzéseidet nem lehet kihagyni.
Én befogadnám, a párom fia is bármikor idejöhetne, de két aggályom lenne: az egyik, hogy mi van, ha az anyja meggondolja magát, másik, hogy mennyire sérült eddigre lelkileg ez a gyerek. Pl ha személyiségzavaros vagy súlyos depressziós vagy bűnöző lesz stb
Viszont ha nem érezném úgy, hogy szeretni tudnám, akkor tuti nem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
9 ev utan vallaltunk egy ujabb gyereket aki sajnos aszpergers szindromas, nem kepes ellatni magat, 5 evesen 1 eves szintjen van. Allando fejlesztsekre jarunk vele, mindent megprobalunk erte. De ezt a testvere nem fogadja el. Minket hibaztat vagyis engem. Allandoan...
Fiam most kezdte a kilencedik osztályt, szakgimnáziumban. Kollégista lett és a elkezdték piszkálni, zsarolni. Hárman van kolisak az osztályából, abból kettő lány így egyedül van. Nincs barátja. Megverték, fenyegetik, elveszik az ennivalóját volt hogy a pénzét is. A...
16 éves fiam interneten pénzt lop el másoktól. Valami internetes játékbeli dolgot ajánl fel pénzért. De a pénzt elrakja semmit nem ad érte. Na ez kiderült, a pénz nincs meg netes kártyával vásárolt belőle számítógép alkatrészeket. Követelik a pénzt vissza. A másik...
A lányom 17 hónapos, gyeden vagyok vele, de heti 1-2 alkalommal pár órát dolgoznom kell mivel saját vállalkozásom van, és az alkalmazottak nem tudnak mindent megoldani. Ez 12 hónapos korig nem volt gond, mivel 2x is aludt 1,5-2 órát, kicsinek még többet, és így volt...
Ha mondjuk a játszótéren vagytok a gyereketekkel és oda megy hozzátok egy másik kisgyerek és egyértelműen hazugságokat mesél úgy csinálnátok mint aki elhiszi vagy mondanátok neki hogy ezek nem igazak?
1 éves lesz a kisfiam hónap végén. Altatás közben kinevet. Ásít és dörzsöli a szemét, leteszem az ágyába, hason alszik és nagyon régóta úgy altatom, hogy a fenekét rázogatom. Régebben is fordult elő, hogy kivette a cumit a szájából és ledobta de hamar abbahagyta és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!