Méhpempő? Hogyan szedjem egészen pontosan, hogy vastagodjon a méhnyálkahártyám és rendszeresebb legyen a ciklusom?
Két félét olvastam, az egyik, hogy 28 napig szedjek 2*1 g-ot és a vérzés első napján kezdjem, majd 28 nap szünet
A másik, hogy a ciklussal szinkronban, ha vége a mensinek akkor kezdjem el, és mondjuk 21 napig szedjem, majd 5-7 napig szünet, amíg tart a vérzés és újra a vérzés után.
Többen írták, hogy óramű pontosságú ciklust lehet vele beállítani, de pontosan milyen módon kell ahhoz szedni?
Kedves Kérdező!
Úgy néz ki, hogy a 3. pempős hónapom meghozta a sikert, mert ma reggel erős ++ lett a tesztem!:) Veled mi újság? "E"
Én is gratulálok! :) Ez nagyon szuper. Nálunk még tart a ciklus, pár hét van a végéig... Éppen ma megyek orvoshoz, úgyhogy ebben a ciklusban nem szedtem, szedek semmit, csak az Avivát csinálom rendszeresen. Kíváncsi vagyok ma mit fog látni az orvosom. :)
Nagyon vigyázz Magatokra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!