Kedves, velem együtt reménykedők, ki nem várja 11-dikére?
Izguljunk együtt és drukkoljunk egymásnak:-)
Kinek milyen tünetei vannak,ami esetleg más,mint egyébként mensi elött?
Kedvex 4-dik,es utolso:-)
Hulyeseget irtam,mert ugye 11-re vasarnapra nem varod.Felejtsd el a hetfot,akkor vasarnap mar tesztelhetnel:-) Azt hiszem en is vasarnap reggel elso pisibol csinalok egy tesztet.Remelem nem jon meg es drukkolok nagyon Neked is,es Mindenkinek! :-) :-)
Nnna, nem bírtam magammal, vettem a dm-ben egy predictor early tesztet...az van ráírva, hogy a nemvárt előtt 4 nappal 99%-ban kimutatja..negativ lett.
Most olvastam utána, hogy kinek hogy vált be, nem sok jót írnak erről a tesztről..szóval még van remény ugye? ezt ne vegyem 100%-nak?
Kedves utolso! Szerintem van remeny, amig nem jon meg ne add fel! :-)
Kedves kerdezo! Megint felreirhattam vmit/vagy felreolvastad mert 18-ara nem varom kb. Viszont a 9.nnqpon volt egy pozitiv ovutesztem es egyutt voltunk aznap is meg a 10.napon is es attol kezdve vasarnap lesz 2het azert kerdeztem h erdemes e vajon tesztelnem. Viszont a 15. es a 16.ciklusnapon is volt pozitiv ovutesztem ugyh nem tudom h most mi van :-/
Sziasztok!Én kérdésem.Szerintetek? http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kérdező izgulsz már? :) Andi
Gondolkoztam,atlapoztam az idei 2014 es naptaramat es januartol csak 26 napos ciklusaim vannak.Igy rajottem,hogy nem is 11 en kene megjonnie,hanem ma.Igy tegnap vagyis nemvart elott egy nappal vettem egy X Epil tesztet es tegnap este megcsinaltam,mert mar nem birtam ki.
Nagyon nagyon nagyon halvany,de ott van a masodik rozsaszin csikocska! :-)
A ferjem is siman latta a csikot pedig vaksi szegeny:-))
Ugye ma van(lenne)a mensi napja,nem jott meg:-))))))
De hetfon csinalok masik tesztet is erosodnie kell a csiknak.
Aki predicator early teszttel tesztelt annak uzennem,hogy a vilag legsz@rabb tesztjet vette!!!!
Teljesseggel megbizhatatlan csak az ara van vagy 1000 ft....
Kedves 4 es es 25 os valaszolom!
OK,mar ertem:-))
Ha most telik le holnap a ket het,akkor probalhatsz egy tesztet holnap elso reggeli pisibol.De ne szomorodj el ha esetleg negativ.
Bar en is mensi elott csinaltam tegnap raadasul esti pisivel es halvany pozi lett:-)))
De ahogy irtam,26 napos ciklusaim vannak,nem 28 igy a nemvart napja ma van nekem,nem 11 en lesz.
Es nem jott meg a mensim:-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!