Kedves, velem együtt reménykedők, ki nem várja 11-dikére?
Izguljunk együtt és drukkoljunk egymásnak:-)
Kinek milyen tünetei vannak,ami esetleg más,mint egyébként mensi elött?
De joooo!!!! Gratulalok kedves kerdezo! Remelem szepen fog erosodni a teszted! Boldog babavarast es jo egeszseget nektek :-)
Szerintem holnap reggel ellovok egy tesztet de negativra keszulok es akkor max csak pozitivan tudok csalodni :-)
4-es (es25-os) valaszolo voltam
Kedves utolso!
Koszi koszi,igen azert kell a drukk,nem bizom el magam mert tenyleg nagyon halvany az a masodik csik:-)
Hetfon csinalok meg egy tesztet,bizom benne hogy erosodni fog.
Mielott kerdezned mik a tuneteim,hat tulajdonkepp semmi.
Kis cicifeszules honaljban,enyhe furi szurkalasok a petefeszkeim tajekan,tehat nem kozepen a mehemnel.
Nagyon kivancsi vagyok a reggeli tesztedre! :-))))))
Hat nagyon szurkolok neked, de nem lesz ott gond :-)
Am jol tudtad, tenyleg a tuneteidet akartam kerdezni :-)
En egyelore igyekszem nem erezni semmit, nem szugeralni tuneteket magamnak de azert erzek par dolgot pl szurkat a huvelyemnel meg petefeszeknel nyilallas szeruseget... de nem hiszek nekik amig pozi tesztet nem latok :-) majd megirom reggel h mi lett!
Kedves utolso! Izgulok am,mindenkepp ird meg a teszt eredmenyed!Es reggeli elso pisit hasznalj:-)
Hetfon en is tesztelek ahogy irtam,reggeli pisivel:-)
Kedves kerdezo! Annak ellenere hogy egesz ejszaka pozitiv tesztekrol almodtam, reggeli elso pisibol negativ lett-termeszetesen. Nem vagyok csalodott, probalok inkabb mostmar nyugtonlenni kb jovohet vegeig, szombat-vasarnap majd ellovok megegyet ha nem jon meg.
Te hogy vagy? Remelem neked mar szep eros ketcsikos lesz a teszted!:-)
Szia!
Tegnap akartam Tescoban venni egy tesztet de elfelejtettem:-)
Igy ma delutan veszek a Rossmannban es reggel megcsinalom.
Most mar 3 napja kesik a mensim,ha van baba szep kis csikocskanak kell kijonnie:-)
Neked szerintem is lehet korai volt a teszt.
A tobbi valaszoloval mi a helyzet?Lanyok,hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!