Miért tesztelnek az emberek a menzeszük előtt? Teljesen naiv kíváncsisággal kérdezem, nem pedig rosszindulatból!
Nekem egyszer bejött,màskor nem!
Ezt ugy ertem,egyszer kimutatta nem várt elott 4nappal volt is tunetem mar..a masik babat meg csak nem várt utáni napokban.
En sajnos türelmetlen,kivancsi típus vagyok ezert mikor babat akartunk vettem tesztet 1-2nappal elotte!
Egyébként szerintem sokan azert is tesztelnek korabban,mert olvassak itt,hogy hany embernek mar elotte kimutatta..
Utolsó! Minden igaz, amit írsz, nem is zavar, hogy ki mire költi a pénzét, csak az oka érdekelt. Olyasmi, mint mikor megkérdezik, hogy miért vásárol valaki itt-ott amott.
Dehogy rosszindulat, csak az okokra voltam kíváncsi, hogy miért csinálják. És nem megválaszoltam a kérdést, hanem lehetséges alternatívákat soroltam fel, amik lehetnek az okok. Értsd: ez egy feleletválasztós kérdés volt, vagy kiegészíthető volt más válaszokkal.:)
Szerintem mindenkinek megvan a saját problémája, én más dolgok miatt vagyok leterhelt/feszült, nem emiatt. De attól még az nem kisebb dolog szerintem.
Nekem 3 gyerkőcből 2-nél nemvárt előtt 4-5 nappal már mutatta őket a teszt! Egyszerűen éreztem, hogy baba van!
A 3. babámat csak a nemvárt napján mutatta a teszt és ma is teszteltem egy pozit a nemvárt előtt 2 nappal!
Szóval ha készülsz és tervezed a babát egyszerűen nem lehet kivárni. A 2 nap is nagyon sok, főleg ha 4-ből 3X ki is mutatta a babát a teszt! :)
Igazából én sem értem, hogy miért nem lehet megvárni, hogy megjön-e. Ha nem jelentkezik a mensi a (nem)várt napon, akkor másnap reggel meg lehet csinálni azt a tesztet. Persze vannak, akiknek napokkal korában mutatja a teszt, az egyénenként függ a hcg szinttől és attól is, hogy pont középidőben fogant-e a baba, de az amúgy a ritkább eset.
Jó, azt is megértem, hogy van, aki rég szeretne már babát és nem bírja kivárni, hogy megjön-e neki, de azt egy kicsit túlzásnak tartom, hogy 4-5 nappal nemvárt előttről feltesz egy tesztet, ami tök negatív és besértődik, ha valaki ezt közli vele.
Az teljesen más dolog, ha valaki foglalkozik persze a baba témával és tök pozitívan áll a dologhoz, úgyis jön, ha jönnie kell, az meg megint más, hogy valakinek más sem köti le a gondolatait, csak az a görcsösen akarás és csalódás minden egyes tesztnél nemvárt előtt napokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!