Van aki nem várja március 26-ra?
Tegnap este (7 nappal peteérés után) nekem hasfeszülés, derékfájás, mára akkorák a mellbimbóim, mint amikor szoptattam, és fáj is a mellem. Utóbbi múlt hónapban is volt menzesz előtt, úgyhogy lehet nálam se lesz most semmi. De én még nem tesztelek, nekem még sok van a nemvártig, egy hét.
1-es
Sziasztok! Nekem még fentebb ment a hőm, ezen kívül semmi különös nincs kivéve hogy néha szurkál a hasam. :)
2-es voltam
Sziasztok,én 25-re nem várom. 3 éve próbálkozunk tesóval eddig sajnos nem sikerült.
Minden hónapban nagyon bizakodó vagyok,szóval meglátjuk🙂Feladni nem fogom,mert elvileg minden rendben van velünk az orvos szerint.
Azt viszont nem tudom hogy miért van az,hogy mikor hirtelen mozdulatot csinálok iszonyat szúr a méhemnél és a petefészkemnél.Valakinek volt ilyen?
Pozitív tesztet kívánok mindenkinek+++
Móni
Szia, nekem anno a szúrás a méhemnél jelezte a lányomat :) Szurkolok :)
Az első babátok mennyi idő alatt jött össze? 3 év azért sok idő :(
1-es
Az első gyerkőc első hónapban összejött ahogy abbahagytam a gyógyszert.Nála akkor teszteltem mikor már bőven késett,mert azt hittem a bogyó abbahagyása bekavart és emiatt késik.
Most meg mindig idő előtt tesztelek.De most nem fogok🙂Szeretném kivárni türelmesen a nemvártat.
Igen,sok idő a 3 év,de lassan készülünk másik dokihoz majd
De furcsa... érdekes, hogy az első ilyen könnyen jött, a második meg ennyire nem akar. Sajnálom, de látom pozitív vagy még mindig, ez tök jó :) Drukkolok!
1-es
Köszönöm🙂Én is drukkolok neked!
Muszáj pozitívnak lenni.Az első egy év után majdnem ráment erre a házasságom.Minden hónapban mikor megjött,sírtam,kiborultam.Okoltam magamat,a páromat,a körülöttünk élő több gyermekeseket,és a barátokat akiknek éppen akkor sikerült.
Aztán elmentünk orvoshoz,ő mindent rendben talált,és ő mondta hogy türelem,és jönni fog.
Szóval magamban kellett rendet tenni,mert rá kellett jönnöm hogy az hogy minden hónapban kiborulok,és jogtalanul bántok meg másokat,attól nem fog hamarabb sikerülni.
Az biztos h agyban is sok minden eldől...nekem is az első baba akkor sikerült amikor a 3 vetélés utan mar teljesen feladtam...Épp a kivizsgálásokat kezdtük volna el mikor már 5hetes terhes voltam.
Amúgy nekem ma egész nap szinte folyamatosan szurkált a hasam egy bizonyos pontban...dpo10 ... Igazából olyan vegyes érzéseim vannak.egyszer totál azt érzem h sikerült...máskor meg h tuti még fog jönni...😂😂😂 csak telne már el ez a 4 nap 😂😂
Ki h van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!