Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit tegyek? Kétségbe estem,...

Mit tegyek? Kétségbe estem, nem tudom mi a helyes.

Figyelt kérdés

Szisztok!

Van már egy gyermekem 16 hónapos. Az apukájával nem vagyunk együtt mert sok nézeteltérés volt köztünk sajnos. Csak úgy szoktunk együtt lenni mikor jön a fiához és mikor alszik akkor együtt vagyunk. Tehát ez a kapcsolat teljesen se veled se nélküled. Egy ilyen együttlétből egyszer belém ment mert szerinte szoptatás alatt nem eshetek teherbe (nőgyógyász ismerősétől tudja)...sajnos tévedett. 5 hetes vagyok, az apuka azt mondta vetessem el különben a már 16 hós fiához se fog jönni csak utalja majd a gyerektartást. Ez még nem is lenne nagy probléma de 22 éves vagyok a szüleimmel élek és az utolsó félévem kezdem szeptemberben. Azt mondták ha szülök még egy gyereket nem fogják megengedni, hogy itt maradjak. Most van egy fiú aki engem nagyon szeret de én őt sajnos nem, csak mint barátot. Azt mondta felnevélné velem mindkét gyermekem. A volt párom 29, aki pedig szeret és szeretné a gyermekeim 30 éves.

Segítsetek mitévő legyek?

2016. jún. 21. 11:36
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

8as ki mondta, hogy nincs végzettségem? :)

Csak főiskolára jártam munka mellett az egész terhességem úgy csináltam végig, hogy dolgozni jártam (abacus medicine hungary kft hr részleg) és mellette csináltam levelezőn a közgázt

2016. jún. 21. 11:52
 12/54 A kérdező kommentje:
Tavaly az egyik húgom elveszítettük rákos megbetegedésben azért költöztem haza mert segítenem kell a szüleimnek úgy érzem. Addig egyedül éltem a fiammal (gyedet kapok). Ha megszülöm itt nem lesz elég hely azért kell elmennen majd, nem azért mert a szüleimnek problémája lenne azzal, hogy szülök.
2016. jún. 21. 11:58
 13/54 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel valami kérdezzen mielőtt undorító módon ocsmányul lehülyéz lehet én 22 évesen 100-szor idősebbnek számítok agyban mint ő maga. A gyerekem is úgy nevelem, hogy mások csak irigykednek mennyire okos és jólnevelt 16 hós létére. Nem vagyok szar ember de most a segítségetekre volt szükségem de azt hiszem kár volt feltennem ezt a kérdést. Köszönöm
2016. jún. 21. 12:01
 14/54 anonim ***** válasza:
48%
Mekkora kamu. Az egy dolog, hogy tényleg vannak olyan ostoba nők, akik össze-vissza baxnak védekezés nélkül, az nem újdonság. De közgazdász diploma? Ne röhögtess már. Az egyetemen egy darab olyan hülye pitsával sem találkoztam közgáz szakon, aki 1., 22 évesen szült volna, 2., fogalma sem lett volna a védekezésről és valami hülye pasira hallgatott volna ilyen ügyekben. A tanácsom: vetesd el minél hamarabb, az elsőt se kellett volna vállalnod, mert teljesen felelőtlen vagy. Ja és szerintem ne tedd tönkre azt a srácot, aki a barátod, erre szintén nem lehet egy kapcsolatot alapozni, mivel nem szereted, ugyanígy a gyerek apjával való "kapcsolatod" sem volt alkalmas gyerekvállalásra.
2016. jún. 21. 12:03
 15/54 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon nem vagyok abortuszpárti, ha ez lenne az első terhesség, megtartanám. Viszont így, hogy ez már a második bébi lenne egy olyan embertől, aki sz@rik rám és a gyerekünkre és miután jól felcsinált megint, mert még arra is lusta, hogy leglább időben kivegye, ha már másképp nem védekeztek, sőt azzal zsarol, hogy még ennél is jobban sz@rni fog a fejünkre, ha nem kapartatom ki az új gyereket, hát biztos nem szülnék neki még egyet. Sőt, látni se akarnám. Mit szeretsz te még ezen az emberen, de komolyan?
2016. jún. 21. 12:05
 16/54 A kérdező kommentje:

A Gábor Dénes főiskola gazdálkodási és menedzsment szakára járok levelező tagozatra de ha rá keresel a neptun kódomra ki is adja BHWECB

Az egyetlen probléma a kapcsolatomban az volt, hogy 28 évesen nem nőtt fel egy gyerekhez és mikor 22 hetes voltam megijeet ezért én külön költöztem. De te mindenttudó okos ember létedre látod, hogy én milyen felelőtlen vagyok. :) csak fele annyi eszed lenne mint nekem már többet tudnál.

2016. jún. 21. 12:10
 17/54 A kérdező kommentje:

15ös köszönöm a választ eddig te segítettél a legtöbbet.

Nem tudom miért szeretem sajnos nem tudok ellene tenni. De akkor meeg is született a döntésem. A gyerek apjával pedig csak közterületen találkozok mostantól

2016. jún. 21. 12:11
 18/54 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj ide! Ez a pasi gáz, de nagyon! Hagyd a büdös francba, ne tartsd vele a kapcsolatot és ne feküdj le vele! A gyerek sorsáról neked kell döntened. Nem szívesen írom le még egyszer, hogy vetesd el, de ebben az anyagi helyzetben ez lenne a leghelyesebb. Ráakaszkodni egy másik férfira, nem lenne jó, túl fiatal vagy, nem lesz neked elég ez a pasi, anyagi haszonból pedig nem a legjobb, legkorrektebb dolog valakivel együtt élni.

Azért te látod azt kívülről, hogy a nagy szerelmed mit csinál veled?!

- felcsinált úgy, hogy még egyetemista vagy (a te hibád is, de az övé is)

- otthagyott téged terhesen

- átjárt a gyerekhez, meg pluszban k.urogatni téged, persze gumi nélkül, mert a nagyokos szerint szoptatás alatt nem lehet teherbe esni, aztán kiderült, hogy mégis lehet

- és most azzal fenyeget, hogy ha megtartod az ő második gyerekét, akkor szarni fog mindkét gyerekére és nem fog többet átjönni?????????!!!!!!!!

Hát egyetlen tanácsom van, a legjobb ha ez az idióta, önző barom nem jön a közeletekbe se, akár megtartod a kistesót, akár nem.

2016. jún. 21. 12:16
 19/54 anonim ***** válasza:
63%

Attól függ mennyire vagy kemény és mennyire vagy életpárti. Én az vagyok és az én helyzetem sokkal nehezebb volt (nem a tiédet nézem le, hanem jelzem, hogy van ennél sz@rabb is) és az élet mellett döntöttem, a halál fel sem merült.

Kb 2 évig még kutya nehéz lesz, az biztos. Ha egyedül vágsz neki.

Másrészt én nem hiszek a szerelem első látásban, mert igazi nincs, csak azzá válni lehet!!! Mi van akkor, ha az a fiú igazivá tudna válni?

Én adnék egy esélyt neki és nem ölném meg a gyerekem. Már dobog a szíve (ez ugye az abortusz alapfeltétele, hogy legyen szívhang). Én nem tenném meg, de ehhez elhatározás kell, tudni kell kompromisszumot kötni és nem csak az egónkat imádni.

2016. jún. 21. 12:17
 20/54 piroska és a farkas ***** válasza:
75%
Nos. Ha az utolsó félévet kezded, akkor szülésig azt be lehetne vállalni. Ha most a szüleiddel élsz, biztos, h ideiglenesen nem férne el ott egy újszülött, mondjuk az első pár hónapban? Én a helyedben megtartanám a babát, de: soha nem engedném vissza érzelmileg azt az embert, akinek ennyire nem fontos a " családja", kőkeményen behajtanám rajta a gyerektartàst. A legjobb barátnak pedig őszintén elmondanám, h milyen érzéseim nincsenek felé, viszont azt is, h emberileg szükségem lenne rá . De muszáj lenne, h ő ebből az érzésből felszabaduljon, és közben legyen lehetősége megtalàlni azt, aki szeretni fogja.
2016. jún. 21. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!