Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik Tanulnak vezetni! Nektek...

Akik Tanulnak vezetni! Nektek milyen az oktatótok (vagy milyen volt anno)? Rendes? Nem kiabál?

Figyelt kérdés
Az enyém már a legelső alkalommal mikor kimentem a forgalomba(nagyon izgultam mégiscsak először ment élesbe) és ha vmit nem ugy csináltam ahogy azt ő elképzelte már rögtön orditott és anyázott...:S egyébként nő... ja és nagyon "szépeket" szokott mondani , pl: szerinte kb 0 tehetségem van a vezetéshez ..stb..Nektek milyen volt ?
2009. szept. 22. 16:55
1 2
 11/13 anonim válasza:
szerintem is válts oktatót én is most vezetek és váltottam mert teljesen lehúzta az önbizalmam ezért is buktam meg rutinon mert végig olyanokat mondott h. úgy se fog sikerülni a vizsga főleg ha így vezetek továbbra is meg hasonlók és ezért oktatót váltottam a mostani nagyon rendes,kedves és türelmes.
2009. szept. 26. 21:29
 12/13 anonim válasza:
Leírom az én történetemet. Hát, senkinek nem kívánom azt a kínt, amit én a vezetés tanulása közben átéltem. Úgy mentem a tanfolyamra, hogy előtte még egy métert se vezettem. Az én oktatómnak szerintem az az ideális tanuló, aki már úgy született, hogy kifogástalanul tud vezetni. Már az első rutin órán ordított velem, ha valamit nem tökéletesen csináltam. Meg is buktam, mert nem igazán tudtam másra koncentrálni, csak arra, hogy "jaj istenem, el ne rontsam, mert akkor megint kapok a fejemre". És ilyenkor persze hogy hibáztam. Két hónap alatt sikerült átmennem a rutin vizsgán másodjára, aztán jött a forgalom, változatlanul ordított torkaszakadtából, a legkisebb hibáért is. Forgalomból már 3 vizsga kellett, hogy átmenjek, közben meg vennem kellett a plusz órákat, teljes áron (6000 ft), zsebre, és még csak meg sem lehetett mondani neki, hogy ne kiabáljon. Talán kibírta 10 percig, aztán megint elkezdte. Egyszer már ott akartam hagyni, akkor meghúzta magát, de pár alkalom után, mintha mi sem történt volna, újra ugatott. Tízperceket késett, meg a kocsiban bagózott, a "szüneteket" (oktatótársaival való bájcsevegés meg cigizés) fél óráig is elhúzta, így a tényleges vezetési idő alig volt több egy óránál, de az alatt az idő alatt meg folyamatosan stresszelt. Amit az utolsó (sikeres) vizsgám előtti napon levágott, na, arra kinyílt a zsebemben a bicska: "minek jössz ide, ha holnap úgyis megbuksz?! hát olyan hülye vagy, hogy harmadjára se fogsz átmenni". Aztán óra végén önelégülten csúsztatta a zsebébe a Széchenyit meg Mátyás királyt. Vizsga előtt is stresszelt, de leszartam. És ez volt a jó hozzáállás, mert átmentem. Aztán jött a remek ötletével, hogy majd hívjam fel, ha megjön a jogsi, és a mi autónkon gyakorlunk. A nagy f@szt, a mi pénzünkből már nem eszel - gondoltam magamban. Így is kb. 120 ezer elment a külön órákra, zsebbe...
2010. febr. 7. 18:27
 13/13 anonim válasza:
Én 2000-ben tettem le a jogosítványt, és nekem is egy ordibálós ember jutott, de sosem sértegetett, így nem is zavart, igazán. Legtöbbször a "baxxa meg a lóf@sz" kifejezést használta, de mivel ezzel nyomatékosította a hibám, így legközelebb már nem követtem el ugyanazt a hibát:) Szóval attól függetlenül hogy ordibálós fajta volt, sokat köszönhetek neki, mert nem az volt a célja, hogy kibasszon velem. Pl. a rutin vizsgán a kézifékes indulást húztam és ott úgy érezte, hogy kevést gázt adok, és besegített. Mivel a gyakorláson nem nagyon volt problémám vele, tudta, hogy ez csak az izgulás miatt van. A városi vizsgán is néhol segített, szóval egy rossz szavam nem lehetett rá. A vizsgáztató is normális ember volt. Szóval velem jó munkát végzett:) Azóta is szelem az utakat:) /F
2010. jún. 29. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!