Mit csináljak? Segítséget várok.
Hát én nem értelek...
Az önindítónak van 700 000 forintos hibája?
Műaszaki szakértő? Minek?????
Neked kell bebizonyítani hogy a hiba fennállt amikor elhoztad a kereskedőtől, és hogy ő tudott a hibáról. Hülye dolog, de ez van. Vétel előtt kellett volna műszaki szakértőhöz vinni, akkor csak 20 ezret buktál volna.
Mondjuk azt nem tudom milyen önindító hiba az ami 700 ezer forintba került. Vagy maga az autó milyen amire évi 200 ezer a biztosítás. Valami nem stimmel a sztoriban.
Nem bocsi csak röviden próbáltam leírni szóval az átíratás, biztosítás stb. volt 200000. Az önindítónak valami pöcökje belelóg valami lendkerékbe és egy idő múlva ledarált volna mindent . Szóval most hivatalos márkaszervizben van és ott megállapították 450000 az anyagdíj kb.250000 a munkadíj.
A műszaki szakérő ehhez kellett aki kimondta , hogy igen ez rejtett hibának minősül és a kereskedőnek kell-lene vállalnia a javíttatást.
Sajnos az autóknak van egy rossz tulajdonsága, az avulás. Tök mindegy mennyit költesz egy autóra, nem fogod az árában viszontlátni, mivel egy autót a piac áraz be és nem a szervizszámlák. Azzal hogy költöttél rá máris buktál, nem keveset.
Sajnos 2 dologban hibáztál: nem vétel előtt nézetted át hanem 3 héttel utána, és kifizetted a javítás költségét.
ott megállapították 450000 az anyagdíj kb.250000 a munkadíj.
Istenem, ekkora balekot.... Ne cseréljek neked gumit 25,000/db áron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!