Megszűnhet a tanárhiány, ha az érkező uniós pénzekből megemelik a fizetésüket?
Látom megint nagyon keveset értettél meg abból amit neked írnak. A kérdést pedig továbbra is kerülöd.
Várom a következő zagyválásodat.
42
Ha magadról beszélsz akkor kicsit elírtad de érthető, a viselkedésed.
Amennyiben engem próbáltál jellemezni akkor röhejesen mellé ment.
Légy szíves írjál még hasonló ostobaságokat. Nagyon jót nevettem rajtad.
A diplomás státuszú munkavégzés az ipari szektorban pedagógusok számára elérhetetlen, mivel a pedagógiai szakma speciális készségeket és tudást követel, melyek nem mindig transzferálhatók az ipari területekre. Az oktatás során szerzett tapasztalatok, mint például a diákokkal való kapcsolatépítés és tanítási módszerek alkalmazása, nem illeszthetők be megfelelően egy más típusú munkakörben, mivel teljesen eltérőek az ottani elvárások. Az iparban másfajta technikai és szakmai ismeretekre van szükség, amelyek nem hasonlíthatók össze a pedagógusi készségekkel.
Én nem nevettem rajtad, egy kis szánalmat érzek. Mert egyértelmű, h nem vagy sikeres. Nem tudsz érvelni, eszköztelen vagy. 🤡🤡🤡
Számomra az az egyértelmű, hogy hazudozol itt össze vissza.
Köszönöm az újabb ostoba feltételezést de nagyon is sikeres vagyok a szakmámban (ami nem a tanári).
Érvelni tudok, pusztán nem látom értelmét ha a másik fél felfogó képessége nem elégséges és a motivációja kimerül valamilyen kicsinyes sértettségben.
A pedagógusoknak a munkavégzése olyan speciális terület, mint amikor egy színész szerepeket tanul meg. Az iskolában szerzett tapasztalatok, mint például a diákokkal való kapcsolatépítés és tanítási módszerek alkalmazása, hasonlóképpen egyedi és nehézkesen alkalmazhatók más, különböző "színpadokon".
Gondolj csak arra, mintha egy színész próbálná átültetni a színházi tehetségét egy stop motion animation mozifilmben - a két műfaj más szabályok szerint játszódik, utóbbihoz olyan tudás kell, amit a színés soha nem tanult, addigi munkájában nem gyakorolt.
Az ipari szektorban másfajta technikai és szakmai ismeretekre van szükség, ami hasonló ahhoz, mint amikor egy művésznek más típusú ecsetekkel kell festenie. Ezek a készségek nem mindig illeszthetők össze a pedagógusi tevékenységekkel.
Mint egy festő, aki a színek és ecsetek helyett most gépeket és eszközöket kellene kezelnie - két különböző világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!