Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Zsidó emberek mondják, MESÜGE....

Zsidó emberek mondják, MESÜGE. Mit jelent a szó?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
2011. okt. 2. 11:50
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, hasonlóra gondoltam.
2011. okt. 2. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Ezt a szót először és utoljára is a "Vissza a suliba" című filmben hallottam :)
2011. okt. 2. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:
balga, ostoba, buta, ilyesmik.
2011. okt. 2. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Mi az a sátánizmus? Miért mondják sokan hogy a sátánisták rossz emberek?

Megköszönném ha valaki bővebben is ki tudná fejteni!

Mér mondják az emberek h "az ég szerelmére"?

egyáltalán ki az ég szerelme? a föld? de akkor mér vannak külön? asszem tanultuk töriből csak pont aludtam :SS xDD

Húsvétkor miért nem mondják egymásnak az emberek, hogy kellemes ünnepeket?

Pl. mielőtt elmennek szünetre és elköszönnek egymástól vagy ha utcán találkoznak. Viszont karácsonykor mondják.

Azok az emberek, akik azt mondjak, hogy minden embert alapbol utalnak, miert teszik?

Tobb valaszban olvastam, hogy egyesek mindenkit utalnak, ugy altalaban. Mi az oka annak, hogy ismeretleneket utalnak? Miert nem tudnak a hibak helyett az emberek josagara koncentralni? Nem mindenki rossz ember!

Miért mondják azt az emberek, hogy "evvel" meg "avval"? Titeket nem zavar?

Annyira irritáló.Főleg,hogy a magyar(!) tanárom is mindig helytelenül mondja...az+val=azzal mert a -z-hez hasonul a -v...És nem pedig:av+val...Ugyanígy az ezzel...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!