Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Kultúra és közösség » Szokások, etikett

A kérdés

Miért jó a nudizmus? Van itt aki rendszeresen nudista strandra jár? Írja le miért jó?

Németországban élek, és már sokszor kerültem szembe hogy a strandok, tavak mellett tele totál nudista emberekkel. Most a hétvégén meg véletlenül rossz irányba indultunk a strandon és át kellett vágni köztük. Rengetegen voltak, horgásztak is tök meztelenül. Meg családok, apa anya és gyerekek fekszenek a földön tök meztelenül, kisebb nagyobb gyerekek, a halom más meztelen ember között.
Lehet én érzem furinak, de én soha nem láttam a szüleim micsodáját, és valahogy nem is vagyok rá kiváncsi.
Mi a párommal sem rohangálunk egésznap meztelenül. Nekem a meztelenség = sexualítás. Akkor miért jó, hogy mások elött meztelenre vetközünk , miért nem bírják ki az emberek fürdöruhában a strandon.

 2009-06-15 11:59  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
1 2 3 4
Hát tudod az utóbbi időben elég sokat veszekszem erről, mert már ott tartunk, hogy még törvénymódosítást is akarnak, hogy lehesen meztelenül kirándulni egy erdőben pl, merthogy ők "naturisták", na de ez nbem változtat a tényen, hogy semmi más, mint egy legális vagy féllegális formája az exhibicionista vágyak kiélésének.
A józan ész megáll, azért én nem szeretném, ha a kisgyreekeimmel kirándulva a Budai hegyekben egy vasárnapon, szembejönne velem egy meztelen egér, mondván, hogy ő cak naturista. Sztem ez már azért felháborító. Legyenek elzárt helyeken, jó magas kerítésekkel, de azért nehogy már közterületeken is nekem a kisgyreekek ott sikongassanak a meztelen bácsi láttán. Ez egy agyrém !!!

A válasz 73%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/38Időpont 2009-06-15 12:04 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Jól mondod, én se vagyok túl kíváncsi a bácsi micsodájára ... ezt csak ők gondolják.

A válasz 72%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/38Időpont 2009-06-15 12:05 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ezt figyeld! Nem olyan rég volt egy kérdőívezés, persze vicces módon csakis naturisták körében .... hahhaaa (ez olyan mint pl. pedofiloktól megkérdezni, jó-e a pedofilia ...), és még az a kérdés is "igen" választ kapott többségében, hogy a naturista strandok aszexuálisabbak mint a ruhás strandok. Na engem ne etessen senki, egy meztelen ember látványa természetesen erotikus töltettel bír, akárhogy is magyarázzuk, csak .... én nagyon jót nevettem, tudod mi volt a legfőbb érvük a meztelen kirándulás támogatására? Az, hogy ezzel ők környezetvédők, mert ha meztelenül kirándulnak, ugye nincs ruha, így nem kell mosni, azaz nem szennyezik a környzetet mosóporral.
Szted normálisak ezek ??? Nos, ahogy már mondtam: elkerített helyeiken tegyenek ahogy akarnak, de normális emberek közé, főleg kisgyreekek közé nekem ne jöjjenek ki így. Én max elküldöm az anyjába, de azért gyerekeknek nem biztos, hogy minden esetben ez olyan esztétikus látvány.
És egy tapasztalatomat is meg tudom osztani: Velencén van egy normál strand, mellette egy nudista partszakasz, azt képzeld el, (itt a poén, még hog ynincs szexuális töltete), ahog yelkezdett lemenni a nap és üresedni a part, tök szemrebbenés nélkül a betonozott parton, egy cseppet sem zavartatva magukat, két srác orális szexbe kezdett, páran meg nézték, akik még ott voltak.
Erről ennyit.

A válasz 78%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/38Időpont 2009-06-15 12:13 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
UNDORÍTÓ!!!!!!

A válasz 63%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/38Időpont 2009-06-15 12:25 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
azhát
1, tehát itt van egy nagyfokú beteges exhibcionista hajlam
2, és még egoista, narcisztikus személyiség is mindegyik, ha azt gondolja, mindenki az ő testére, a micsodájára kíváncsi

Na hát továbbra is agyrém, de majd biztos előkerül egy "nudista" , aki megmagyarázza, hogy ez nem is így van ... Így van vagy nem így van, én azért láttam már nem egy újságcikket arról, hogy közterületi meztelenkedésért elítélték az illetőt. Végül is nem messz evan egy lányszakközép, na ott pl. egész gyakran van úgymond mutogatós szatír. Akkor lehet, hogy szegényt mégse kéne bántani, mert csak a mosóporral spórol ?? Jaj de rossz voltam eddig .....

A válasz 59%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/38Időpont 2009-06-15 12:39 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Párom nem naturista, de megérti öket. Ö nem szokott ilyen helyre menni , de nem is ellenzi.
Nekem ez annyira furi. és itt minden fürdö helyen van ilyen, igaz külön részen, de nincs elkerítve simán látni, és ha oda keveredik valaki akkor még egy tábla sem jelzi.

Egyszer Horvátországban egy strandrészen tele volt nudistákkalm, és simán belehetett látni a gyalogútról és mindenki ott csinálta a képeket rólúk, aztán egyszer csak jöttek a rendörök és elhesegették az embereket, de miért ha a bikiniseket fényképezik azokat nem hajtották volna el.

egyszerüen nem értem mire jó.
ha egy embernek nincs a meztelen párja láttan sexuális érzete , az otthon az ágyban hogy várja el magától hogy legyen neki?

# 6/38Időpont 2009-06-15 12:39 Privát üzenet
"a naturista strandok aszexuálisabbak mint a ruhás strandok" - ezt csak alátámasztani tudom! Nem vallom magam naturistának, de párszor voltam ilyen jellegű strandon. Fiatal, jó alakú nő vagyok, mégis azt kell mondjam, a naturista strandon semmiféle atrocitás, beszólás, bámulás, stb. nem ért, míg a fürdőruhás strandon ez mindennapos! A fürdőruhás strand inkább "húspiac", míg a naturista tele van kedves, barátságos, összetartó emberekkel, és a zaklatásnak, bámulásnak semmilyen formáját nem észleltem. És meztelenül úszni hihetetlen jó érzés! :)
A naturisták a természetesség hívei. Ez pl. fura volt számomra, hogy jó-e, ha a házaspároknak nem izgató, hanem semleges egymás meztelen testének a látványa - de az kétségtelenül jó ezekben a starndokban, hogy nem zaklatják a jó alakú nőket, és nem szólják meg a kövér, rossz alakú vagy idős embereket! Azért szerintem ez is egy jelentős előny!
Nem mondom, hogy a szokásommá vált - eleve nem szeretem a strandot, könnyen leég a bőröm - de én egyáltalán nem ítélem el. Persze a meztelen kirándulással nem értek egyet, de a külön nudista strandokkal nincs bajom.

A válasz 90%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/38Időpont 2009-06-15 12:42 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Ez biztos, így is van a nudista strandokon, ahogy az utolsó írta, én még oda nézni sem mertem, nem hogy bámulni. Engem nem érdekel senki alakja egy strandon, de ha meglátnék egy jókora vagy egy icic pici ... akkor biztos megilletödnék, úgy ahogy azon is ha egy nagyon kövér vagy nagyon nagyon vékony embert látok.

# 8/38Időpont 2009-06-15 12:47 Privát üzenet
Hát az aszexualitásra éppen most mondtam a példát, de ha az orális szex nem tartozik a szexualitásba, akkor persze igazad van.

Nézd, fiatal srácokként soksuzor mi is elökörködtünk ruha nélkül a Dunaparton, AHOL NEM VOLT SENKI, de nem magunkat mutogatva idegenek előtt ! Nagy különbség!

Nem beszélve a kisgyerekekről ismét.

Hát a fotózásokon pedig mindig baromi jót röhögök, mert magam is fotózok, és hallottam pár ilyen nudistrandos fotós botrányról és egy alapvető ellentmondást vélek felfedezni ..

Hogy is van ez? Tehát egyszerre naturista és jaj de szép a meztelenség de ugyanakkor meg szégyenlős is és az ő meztelen testét ne fotózza senki? Mi ez? Lassana tudathasadásnál járunk. Most akkor ezek szerint létezik a szégyenlős nudista kategória is, azaz belülről mégiscsak érzi, hogy nem kellene talán mutogatni a meztelen testét mások előtt, atztán meg nyugodjon meg mindenki, ha le akarják fotózni, mai technikával a szembepartól is észrevétlenül lefotózzák, ennyi.

"húspiac" ..hm ... és akkor a sok meztelen embert minek minősítenéd, ha a sima strand a húspiac ??

A válasz 52%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/38Időpont 2009-06-15 12:49 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
De hidd már el, ott ez senkit nem érdekel! Addig nem tudod elképzelni, milyen, amíg nem voltál ott! Egy ilyen strandon fiatal, öreg, szép és kevésbé szép, sovány, kövér teljesen természetes! Mindenki azért van ott, hogy jól érezze magát, jókat ússzon stb. nem azért, hogy a többieket bámulja.

A válasz 76%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/38Időpont 2009-06-15 12:50 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
A szomszédunk rendszeresen a kertbe szokott pisilni. Hogy értessem meg vele, hogy ez azért nem való?
Nekem kell fizetni a randin ha étterembe, moziba vagy strandra viszek egy Hölgyet?
Valaki rendszeresen kéretlenül pizzát rendel nekem, és a fizetést is rám hagyja. Mit tehetnék ez ellen?
Ha valaki tartozik nekünk (és tudjuk hogy nincs az anyagi helyzet magaslatán), illik rendszeresen emlékeztetni a dologra az illetőt?
A szomszéd miért ad rendszeresen romlott dolgokat?
Milyen gyorsan fakul ki egy (jó minőségű) fekete fürdőruha, ha rendszeresen járok (heti többször) a strandra? Egyáltalán látványosan fakul?

Kérdések a Kultúra és közösség rovatbólKérdések a Szokások, etikett rovatból
Minden jog fenntartva © 2017, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu