Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek megéljük Jézus...

Szerintetek megéljük Jézus visszajövetelét?

Figyelt kérdés

okt. 14. 19:12
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
64%
Miért, elment?
okt. 14. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/50 Jézus 666 ***** válasza:
72%
Nem. Magányosan, betegen, eszementen halunk meg a bűneinkben vagy hirtelen...
okt. 14. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/50 anonim ***** válasza:
26%

Igen, minden jel arra mutat.

Ő maga adta meg a visszajövetelét jelző eseményeket, történéseket, amikor a tanítványai meglkérdezték tőle nem sokkal a halála előtt:

Máté 24: 3-14, 36-39

Minden megvan mára: a háborúk, földrengések, pusztító árvizek, járványos betegségek, az emberek közönye stbstb

Nem csak egy-egy részletet tapasztalunk, hanem minden egyszerre jelen van a mi korunkban.

De a sok rossz "jel" mellett van egy jó,ami egyedülálló a történelemben: Isten Királyságáról szóló jó hír hirdetése világviszonylatban.

Tehát a túlélés lehetősége is adott: János 17:3 meg kell ismerni "Istent és akit elküldött, Krisztust"

okt. 14. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/50 anonim ***** válasza:
73%
Semmi jel nem utal arra. Már túl sok ilyen jel utalt erre, nagyjából mindig felbukkan egy-egy hamis próféta, aki belemagyarázza az aktuális eseményekbe. A valóság az, hogy ennek idejét senki se tudja, egyedül Isten. Aki azt állítja, hogy megéljük, akár évtizedre, évszázadra is biztosan mondja, az hazudik és/vagy hamisan prófétál.
okt. 14. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/50 anonim ***** válasza:
34%

4!

Így van, rengeteg hamis próféta kongatta már a vészharangot. Figyelmeztetett is erre Jézus, és a 3.válaszban bele is írtam az idézetet, de nézd meg újra: Máté 24:11 "Sok hamis próféta lesz és sokakat félrevezetnek"

Csakhogy az is "hamis prófétálás" ám, ha azt állítod, hogy Ááááá, nem jön az el még a mi időnkben!

Erre pedig Noé napjaiban élt embereket hozza fel Jézus példaként a Máté 24:37-39ben "Mert amilyenek a Noé napjai voltak, olyan lesz az Emberfiának eljövetele is. mert az emberek ettek, ittak, féjhezmentek, házasodtak mindama napig, mígnem eljöve az özönvíz és el nem söpörte mindnyájukat"


Ami tény, hogy Jézus elmondta az idézett szavakat és mág sok egyebet az evangéliumokban, és nem a levegőbe beszélt, ezt elhihetjük.

Eljön és pedig akkor, amikor az általa adott jelek mind megvannak.

Én nem írtam, hogy holnap - de mindenki látja, mi történik a világban.


Ha bedugod a homokba a fejedet és nem veszel ezekről tudomást, attól Jézus még eljön.

Nehogy úgy járj, mint Noé napjaiban az emberek nagytöbbsége.

okt. 14. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/50 anonim ***** válasza:
69%

"Csakhogy az is "hamis prófétálás" ám, ha azt állítod, hogy Ááááá, nem jön az el még a mi időnkben!"

Ne forgasd ki a szavam kérlek, mert az se Istentől van, ha mások írását kiforgatod. Nem írtam, hogy nem jön el a mi időnkében, azt írtam, hogy erre semmi nem utal. Akár még ma éjjel is eljöhet újra Krisztus, vagy holnap délben. A Biblia erre vonatkozóan kifejezetten egyetlen jelről ír, Krisztusról, amint minden szem látni fogja érkezését. Na ilyen még nem történt.


"Én nem írtam, hogy holnap - de mindenki látja, mi történik a világban."

A 19. század végén is pont így sopánkodtak az adventisták, meg is írták, hogy még életükben eljön. Hasonlóan sopánkodtak a jehovások is, nekik se lett igazuk.


Semmi különleges jel nincs most, aki mást mond, az megtévesztő csak.


"Nehogy úgy járj, mint Noé napjaiban az emberek nagytöbbsége."

Erről is beszél Jézus, hogy ébernek kell lenni. Honnan tudod, hogy holnap nem csap el véletlenül a villamos? Nem csak akkor kerülsz Isten ítélő széke elé, ha Krisztus visszatér, hanem halálod által is, mint eddig a világtörténelem során mindenki.

okt. 14. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/50 Red Vixen ***** válasza:
28%
Nekem már visszajött. Fordulj a jósághiz és gyakorolj, hogy neked is még e életedven jöjjön.
okt. 15. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/50 anonim válasza:
21%

Te magad vagy/leszel Jézus amikor meghalsz, miután feltámaszt az Isten.

Tehát mindenki életében eljön/eljöhet Jézus. Pontosabban az ál-Jézus.

Erről beszélnek a Bibliában, hogy sok hamis Jézus jön el, mielőtt a megváltó eljön.

A hamis Jézus az, akit feltámasztanak és azt hiszi magáról, hogy van hatalma, minden amit kér, az Isten megadja, az Isten azért támasztotta fel, mert meg akar adni neki mindent, nem halhat meg úgy senki, hogy a világot tökéletlennek gondolja. Mert ISten tökéleteset alkotott, aki hibát talál benne, akkor onnantól Ő lesz az Isten.

Ha valaki valamiért úgy halt meg, hogy nem volt elégedett a világgal, magyarul megölték, akkor fel fogja az Isten támasztani.


Csak az Isten adhat életet és veheti el. Hiába ölnek meg valakit, feltámasztja az Isten a másvilágon. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy egy másik téridőbe kerül az illető, ahol ugyanaz a világ van lemásolva mint ahol megölték és itt amit akar megkapja. Ez a pokol, ha bűnös volt. Itt megkapja a tudást, hogy miért ölték meg, mit kell kijavítani. A gondolatokon keresztül kapja meg a tudást, tehét nem odamegy hozzá valaki, hogy hé figyelj, hanem éjszaka, amikor egy adott agyhullám van, akkor kerül be.


Ez ilyen multiverzum elmélet. Mindenki bekerül egy olyan világba, ami jó neki, viszont ha rosszat tesz ott, akkor olyan világban lesz. Miért? MErt Isten úgy gondolja neki az a jó, tehát megadja neki amit akar.


Mivel az ember nem Isten és nem tudja mi a helyes és helytelen ezért, a gyakorlati úton mutatja meg neki.

Ott vannak a fő bűnök, ne lopj. Illetve lophatsz, csak akkor téged is meglopnak. A karma-törvény erről szól tulajdonképpen.


A világ önmagát tökéletesíti. Addig csinálja ezt, amíg rá nem jön mi jó mindenkinek.

okt. 17. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/50 anonim válasza:
49%

Miből gondolja bárki, hogy pont az ő életében jön el a megváltó? EGO.

Amíg van egód, addig vagy ember. Amint rájössz, hogy csak egy fejlett robot vagy onnantól kezdve nincs egod.

Ez egy nagy játék. Bármit megkapsz, amit szeretnél, ha van rá energiád.

Szeretnél egy tál ételt, akkor annyi energiát kell befektess, mint a szakács aki elkészítette, meg aki az alapanyagot megtermelte, elszállította stb.

Természetesen ezt pénzben kifizeted az étteremben, mert nem tudsz ott és akkor a saját munkáddal fizetni, kivéve, ha ott dolgozol.

Az energiát pénzben mérik, de a befektetett munka az alapenergia, amikor létrehozol, másoknak segítesz. Bármi a munkád, amíg valakinek igénye van rá, addig lesz munkád és ha elvégzed, az energiát gyűjtöd, amit felhasználsz az igényeid és vágyaid kielégítésére.


Egy királyi család felhalmozta az energiát, azért tart ott ahol tart. Sok munkát végzett az elmúlt századokban, ezért maradt meg a hatalma.

Aki dinasztiát akar építeni, az csak adddig tudja felépíteni és megtartani, amíg másoknak nem okoz kárt.


Aki sokáig akar élni, annak sok ember tudatában kell benne lennie és sok jót kell nekik tenni, hogy szeressék. Szeretettel gondoljanak rá.

Tehát, ha olyat tudsz alkotni, ami sokaknak jó és sokan tudnak róla, akkor kimaxolod az életed.


A vallás is így jött létre. Közös akarat, megadja az ISten amit a sokaság akar. A vallás sok ember kapaszkodója és keresik benne az igazságot.

Minél bölcsebb valaki, minél idősebb, minél több minden van a fejében, annál igazabbnak látja az adott tanítást. Mondjuk a Bibliát. Mégpedig azért mert a saját fejében lévő tudásból rakja össze a Biblia értelmét.


Olyan ez, mint amikor valaki 20 évesen elolvassa a Bibliát akkor alig fog érteni belőle valamit, de ha elolvassa 70 évesen, már sokkal több mindent ért belőle, pedig ugyanazt olvassa.


Vagy ugyanez egy könyvnél vagy egy filmnél.


Ugyanazt a filmet megnézni 20 év után már sokkal többet ért belőle az ember, mert 20 áv alatt sok dolog került a fejébe, amiből ugyanazt a filmet újraértelmezi.


Valójában sose tudja meg mit akart a forgatókönyv író, vagy a rendező, vagy a festő vagy a dalszövegíró, a költő. Mindig a saját tudását fogja kiolvasni a műből. Egy univerzális okosság. Mint az Interneten összehordott tudás.

Ha valaki meg akarná fejteni az emberek mit akarnak, akkor el kellene olvasni azt amit az Internetre kiírnak és annak az összegzését venni.

Ki kellene szűrni belőle, hogy mi az amit viccből írtak, hazugságból írtak és mi az amit propagandagépezetek automatizált ai robotjai írtak. lásd fake news, sh!t post, dezinformálás, félretájékoztatás, félrevezetés, felforgatás, stb.

okt. 18. 00:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/50 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok kinek lesz igaza, de sztem megéljük.
okt. 18. 08:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!