válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy 300m2 kert van amit füvesíteni akarok, mondjuk arasznyira kéne beásni a hálót, van motoros kapám amivel át tudom forgatni, de utána ki kell lapátolni, lefektetni, visszatemetni, nagyjából elegyengetni. A vetést meg hasonlót ne számoljuk. Eddig egy dekát nem ástam...
Mert szerintem a kések feltépnék a vakondhálót. De lehet hogy nem jól tudom.
Tehát az ültetendő fa földlabdája alá tennék vakondhálót, akkor ahogy növekszik a gyökérzet az szét tudja majd nyomni vagy gondok lesznek vele?
Nem kertész vagyok, de tökéletesen meg tudom csinálni és kaptam ilyen munkát, viszont nem tudom hogy mennyiért reális
Speciális rögzitő tűzőgép alkalmas rá, viszont nem lenne jó ha sérülne a drén lemez vagy nem rögzülne rendesen a magas ágyásnál.
Kapható 20g-25g/m2 és 60g/m2 súlyú anyag is a piacon. Nyilván a vastagabb biztosabb, de ha felesleges pénzkidobás, akkor nem költenék többet. Elegendő a 20-25g-os (tehát vékonyabb anyagú) termék? Van valakinek kifejezetten rossz tapasztalata gyengébb vakondhálóval vagy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!