Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Borsodban tényleg olyan rossz...

Borsodban tényleg olyan rossz a közbiztonság vagy azért lehet élni ott is?

Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 20:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Persze BAZ nem csak Miskolcból áll, ahogy én is írtam akadnak normális részek is. De azért retekből is van bőven.
2014. máj. 6. 23:01
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Azért ez a közbiztonság dolog nem újkeletű! Ózd környékén már évekkel ezelőtt sem ártott kiosztani egy-két pofont,csak,hogy bemutatkozz.

A munkalehetőség meg az ingatlan viszont tényleg siralmas téma. De az is nagyjából a vadkapitalizmus óta.

Lényeg a lényeg,nem olyan rossz az. De nekem könnyű,ott nőttem fel. ;)

2014. máj. 7. 13:12
 13/18 tiborunk ***** válasza:

Nézd meg hová mész! Az átutazókat szokták ilyen figyelmeztetésekkel felkészíteni a helyi veszélyekre, ha itt vagy ott valami történik menj tovább és ha kell egy közeli város rendőrségén állj meg és jelentsd az esetet (Olaszliszka: Szögi Lajos még ma is élne ha nem száll ki segíteni.). Mindegy h pesti vagy vidéki nyomortelepen ér a baj a helyben lakókat jobban megkímélik főleg az utcai támadásoktól (ennyit azokról akik azt mondják itt élek és engem még nem bántott senki) ha nem ismered a támadódat sokkal kisebb rizikót vállal az illető mintha falu vagy utcabelijének megy neki, tehát az átutazó v beköltöző jóval könnyebben válik áldozattá, másrészt betörés áldozatává az válik akinek van valamije amiért érdemes bemenni hozzá.

Mindenhol lehet élni, de egy olyan utcában ahol mindenki segélyből és közmunkából él ott egy újonnan jött szegény munkás-család is veszélyben van mert nekik valamivel többjük van.

Roma családok is menekítik a gyerekeiket néhány rossz helyről, mert mindig vannak akik megpróbálnak kiemelkedni.

Olvastam tanácsként h osszál ki nehány pofont bemutatkozásképpen ha képes vagy rá csak azért hogy megalapozd a hírneved akkor téged nem kell félteni inkább tőled kell félni...

Összegezve sok hely van ahová én nem költöznék be, de olyanok is vannak ahová bátran ajánlhatom, de ahol a közelben sincs munka a lakosság 99%-a félanalfabéta, ott azért el kéne gondolkodni h Ők miért maradtak itt és mi várható tőlük ha esetleg ételre cigire se lesz pénzük?

2014. máj. 9. 12:55
 14/18 anonim válasza:
54%

Én itt lakom,sajnos.A meló meg a család ideköt,de nem ajánlom senkinek Borsodot!Úgy,hogy sportmúltam révén ismerem a miskolci problémás emberek jó részét engem békén hagynak.

A kérdés inkább a jövővel kapcsolatos!

Mi várható?

A setétség és sötétség drámai elharapódzása!

Amikor gyermekem született,5 fehérre szám szerint(!) 35 cigány jutott a kórházban.Hosszútávon Borsod elveszett,ahogy Szabolcs is.(Nagyon hosszútávon az ország is!)

Ezt kell mérlegelni,ha ide akarsz költözni.

Írták az Avas rajongók,hogy milyen jó hely!Elmentem egy házba,ahol a liftben egy mamókát megkérdeztem,hogy milyen a környék,erre szó szerint ezt mondta:_Ez jó ház!Itt még nem volt késelés!

Olaszliszka:

A rokonunk udvaráról lopta a vasat a bennszülött,a rendőrségtől nem messze.

Lehet itt élni,de ideköltözni felesleges! :(

2014. máj. 10. 11:24
 15/18 anonim válasza:

Noss.... Miskolctól 25km-re lakom! Olyan településen ahol NINCSENEK romák. De kb minden nap bejárok a városba plusz barátok,buli,vásárlás,ez-az. Hát mit mondjak... nagyon jó amikor a villamoson melleted hugyozik egy romalány a lépcsőn....Meg amikor körülvesznek és beszólogatnak megjegyzéseket tesznek,a szaguk,a hangos zenéjük,ordibálás-káromkodás,kötekednek , probukállnak! UNDORITÓAK! Viselkedni nem tudnak bandákba vonulnak mindig. Persze nem mindenhol felfedezhetők pl olyan jobb helyeken mint Tapolca,Lillafüred,Hámor, stb. és 1-2 falucska de ezek a helyek egyre elenyészőbbek. Pl Ujgyőrin , Kiliánba, Buzán stb helyeken 10-ből 8 ROMA ...Néha rendesen félek tőlük. És aki védi borsodot az még nem hiszem hogy járt Lyukóba , Taktaszadán , Mérán , Felsődobszán és egyébb cigány lakta területeken. Nem szar hely tényleg vannak jó dolgok is de egyre több a roma és csak szaporodnak meg szaporodnak és se munkájuk de pénzük semmi... A szüleim adójából élnek plusz amit össze lopkodnak...

Egy kis megjegyzés:

Van egy telkünk Perecesen. Vanr ajtam egy kis vikkendház plusz szőllős,gyümölcsfák,fészer,szerszámok ,pince stb. Nagyszüleim gondozták de már nem birták igy nem sürün jártak ki. Ezen idő alatt EGY ELKERITETT INGATLAN TERÜLETÉRE rendszeresen bejöttek a romák és szétlopták az egészet fákat kivágták stb. A rendőrség nem tett semmit... Nagyi bement a viz szolgáltatóhoz hogy kösék ki a vizet ( ugyebár ne hogy majd még a vizet is lopják) és az ügyintéző közölte ha beköltöztek már a romák akkor nem lehet kikötni mert nekik a létezéshez szügkéseg...... AZ ÉSZ MEGÁLL!

2014. jún. 18. 14:27
 16/18 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a : Sorsod Borsod cimű filmet ;) kedves kérdező !
2014. jún. 18. 20:22
 17/18 anonim ***** válasza:
58%

"Képzelj egy ingatlant, amit mondjuk Győr-Moson-Sopron megyében megveszel 5 millióért"

Elkepzeltem, de felebredtem...

2016. márc. 23. 09:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó. Oszt lakhatsz félnémetek között a családodtól, barátaidtól távol. Ráadásul egy raklap sznob között. :(
2017. szept. 12. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!