Ez megfelelő zászlaja és címere lenne az országnak egy ilyen szellemiségű párt mellett?
Nem.
Azt azért tiltanám meg, mert így is tiszta húgy a főváros utcája, bűzösek a mellékutcák, sarkok. Valamint rosszul mutatna az éttermek, iskolák asztalai mellett és alatt is a pisitócsák.
Amellett, hogy undorító, fertőzésveszélyes is.
A vizeletet érdemes WCbe juttatni...
És ennek semmi köze seme mberséghez, sem egyenlőséghez:D
Igazából bármikor mehetsz
Én még a metró aluljárójában, a peronon is láttam húgyfoltokat... Hányást is, de azt nem lehet visszatartani, ha egyszer jön:D
Szép az eszme amit el akarsz érni, de embertelen és hasztalan. Jobb lenne, ha valami működőképes gazdaságpolitikát találnál inkább ki.
Szép, de embertelen? Tehát nem szép.
Van működőképes gazdaságpolitikám, csak nem érted.
Lehet valami szép és embertelen is egyszerre. De én arra gondoltam, hogy szép a szándék, hogy egyenlővé teszel mindenkit, de embertelen az eredmény, miszerint a nemi jellemzőket egybemosnád
A hadipar költségeinek átirányítása még nem egy csúcsra járatott gazdaságpolitika, ráadásul attól még, hogy nem hiszel a honvédelemben, még van rá szükség, vagyis ennek kapcsán új hiányterület jönne létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!