Az milyen már, hogy sok magyar büszke a Nobel-díjas zsidókra?
#19: Köszi, hogy zsidónak néztél engem is :) Ezt nagy megtiszteltetésnek veszem, de sajnos én nem vagyok zsidó, bár az lehetnék. Boldog ember lennék, én sajnos csak egy "keresztyén" vagyok, megkereszteltek gyerekkoromban, de persze távol áll tőlem a keresztyénség. A zsidó vallás és kultúra egy sokkal jobb, érdekesebb, izgalmasabb dolog.
És a zsidó emberek többsége is egyértelműen okos és jó szívű ember, akármit mondtok ti antiszemiták, ez a tényeken nem változtat!
A Fidesz pedig egy elvtelen banda, mindig azt istenítik, akiktől/amiktől éppen politikai hasznot tudnak húzni. Hol ez, hol az.
#19 Persze, aki nem antiszemita az csak zsidò lehet. :D
Hihetetlenül szànalmasak vagytok, gondolom Mi Tanyànk szavazò vagy. :)
#26 Hàt ez elèg gyenge lett, tekitnve hogy te kezdtèl zsidòzni :)
De szerencsère nem mindenki antiszemita, tovàbbra is kissebbsègben vagytok, ès termèszetesen nem azèrt mert mindenki màs zsidò az orszàgban. :)
#27 Sajnos valóban kevés manapság az antiszemita, ezért vagyunk gyarmat.
#28 Márpedig ő a jelek szerint nem tartja magát magyarnak. Ha mégis, akkor túlteng benne az öngyűlölet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!