Az milyen már, hogy sok magyar büszke a Nobel-díjas zsidókra?
"Keleti Ágnes is magyar állampolgár (volt), és egy ideig Izraelben tanított, még is hazajött, inkább itthon folytatta a tevékenységét.Tehát hibás az állításod, mert ha a magyar zsidó olimpikonokat annyira zavarta volna a magyartudat, akkor megtehették volna, hogy elmennek innen, és másik országnak szereznek érmeket.Úgy hogy ezen is kisültél."
Persze, elmentek volna innen, ahol 10 millió rabszolgájuk van, csak azért, hogy ne a magyar zászló szerepeljen a nevük mellett az olimpián. Teljesen logikus :D
"Tudod, a magyar zsidóság a magyar nemzet része a mai napig"
Hogy a plafon nem szakad le, amikor ezt hazudod :D
"és mivel 900 ezer magyar zsidóból eltünt 600 ezer (értsd: az ország 600 ezer állampolgára), mindezt egy emberöltővel ez előtt, ezért mivel a mai napig erős aktualitása van, hogy kong az ürességtől a szegedi nagy zsinagóga, ahol 70 éve egy gombostűt nem tudtál ledobni a tömeg miatt."
És nekünk magyaroknak ehhez mi közünk? Bezzeg titeket az is zavar, ha a saját tragédiánkról, Trianonról megemlékezünk, pedig veletek ellentétben mi nem erőltetjük rátok. Nem érdekel, hány holoemléknap van pontosan, nekem semmi közöm hozzá, ahogy egyetlen ma élő magyarnak sem.
"A mazsök egyébként kb minimális holokauszt-kárpótlásokat fizet ki, a holokauszt kárpótlásokat leginkább ingatlanokban merülnek ki, ahhoz az adófizetőknek meg nincs sok köze."
Már megint hazudsz. Tessék, szemezgess: [link]
"a Talmudban nem hinni kell barátom, mert a Talmud nem hitre épül, hanem a Talmud egy zsidó enciklopédia, ami rabbik, régi nagy bölcsek gondolatait, vitáit, észrevételeit, bibliamagyarázatait tartalmazza."
Ahhoz képest elég szépen betartjátok pl. azt, hogy a zsidók felsőbbrendűek a gójokhoz képest.
"Hol komcsik vagytok, hol nemzethy szittya ősturulmagyarok, hol pedig a kettő keveréke, mint ma."
Komcsik sosem voltunk, de vicces, hogy zsidóként pont te fogod ezt ránk, amikor ti zsidók találtátok ki és szabadítottátok a világra a kommunizmust, a világ legkártékonyabb eszméjét.
"Persze, elmentek volna innen, ahol 10 millió rabszolgájuk van, csak azért, hogy ne a magyar zászló szerepeljen a nevük mellett az olimpián. Teljesen logikus"
A nagy többség mégsem ment el, szóval megint felsültél, és megint ellent mondtál magadnak.Erről van valami forrás, hogy például Kabos Endre magyarokat tartott fogva a pincéjében, rabszolgának alkalmazva?
"És nekünk magyaroknak ehhez mi közünk? Bezzeg titeket az is zavar, ha a saját tragédiánkról, Trianonról megemlékezünk, pedig veletek ellentétben mi nem erőltetjük rátok. Nem érdekel, hány holoemléknap van pontosan, nekem semmi közöm hozzá, ahogy egyetlen ma élő magyarnak sem."
Nekünk magyaroknak sok közünk van 600.000 más vallású magyar meggyilkolásához.Rád erőlteti valaki, hogy megemlékezz a holokauszt áldozataira?Felkelsz és egyből pisztolyt tart valaki a fejedhez? :D Vagy egy hogy működik?
Te kérdezted, hogy hány és miért kell holokauszt emléknapnak lennie, most pedig letagadod az előző kérdésed/állításodat, ez megint egy szép öngól.
"Már megint hazudsz. Tessék, szemezgess: [link]
Ez nem érv, a megnyitott linkben van többek között egy cikk, a bedugult M1-es autópályáról, egy másik egyszerre állítja hogy nem történt meg a holokauszt, és hogy nem volt elég hatásos a holokauszt (?), és pár amerikai kerületi bíróság holokausztos tárgyalása - tehát ezek közül egyik sem magyar viszonylat, ahogy te állítottad.
"Ahhoz képest elég szépen betartjátok pl. azt, hogy a zsidók felsőbbrendűek a gójokhoz képest."
Ez hol olvasható a Talmudban?De nem akarlak összekeverni az egyetemi tanulmányaid miatt, ezért beérem, ha a Derech Eretz-ből, a zsidó erkölcstan művéből idézel, biztos benne van, bár 3x kiolvastam, nem találtam benne.
"Komcsik sosem voltunk, de vicces, hogy zsidóként pont te fogod ezt ránk, amikor ti zsidók találtátok ki és szabadítottátok a világra a kommunizmust, a világ legkártékonyabb eszméjét."
Akkora komcsik a zsidók, hogy a Szovjetunió pénzelte, és látta el az Izrael-ellenes, Izraellel többször háborúzó arab országokat :D Ha akkora zsidók voltak a komcsik, miért tették ezt?Vagy az 1948-as miskolci zsidó molnárokat miért lincselték meg rákosiék, hogy leverjék rajtuk a forint gyengülését?Vagy a sztálini antiszemita orvosper? :D
"A nagy többség mégsem ment el, szóval megint felsültél, és megint ellent mondtál magadnak."
Nem mondtam ellent, csak te nem érted a szarkazmust. Mindegy, ezt is betudom annak, hogy nem a magyar az anyanyelved.
"Nekünk magyaroknak sok közünk van 600.000 más vallású magyar meggyilkolásához."
Nem magyarokról, hanem zsidókról volt szó, tehát semmi közünk hozzá.
"Rád erőlteti valaki, hogy megemlékezz a holokauszt áldozataira?Felkelsz és egyből pisztolyt tart valaki a fejedhez? :D Vagy egy hogy működik?"
Már nem, de amíg iskolába jártam, minden holoemléknapon ment az agymosás és a bűntudatkeltés. Ilyenkor erről szólt az egész történelemóra, nem az aktuális tananyagról.
"Ez nem érv, a megnyitott linkben van többek között egy cikk, a bedugult M1-es autópályáról, egy másik egyszerre állítja hogy nem történt meg a holokauszt, és hogy nem volt elég hatásos a holokauszt (?), és pár amerikai kerületi bíróság holokausztos tárgyalása - tehát ezek közül egyik sem magyar viszonylat, ahogy te állítottad."
Mi értelme hazudni, ha úgyis egyből kiderül, ahogy valaki rákattint a linkre? Vagy ez már beidegződés nálatok zsidóknál?
"Ez hol olvasható a Talmudban?"
Néhány példa:
"Akkora komcsik a zsidók, hogy a Szovjetunió pénzelte, és látta el az Izrael-ellenes, Izraellel többször háborúzó arab országokat :D Ha akkora zsidók voltak a komcsik, miért tették ezt?Vagy az 1948-as miskolci zsidó molnárokat miért lincselték meg rákosiék, hogy leverjék rajtuk a forint gyengülését?Vagy a sztálini antiszemita orvosper? :D"
Már megint csúsztatsz. Mindez nem cáfolja azt, hogy ti alkottátok meg és szabadítottátok a világra a kommunista eszmét. Amúgy rosenfeld mátyást nehéz lenne antiszemitizmussal vádolni :D
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a Kuruc infós fasiszták, honnan a jó égből tudják, hogy mi van a Talmudban? Ezek a fasiszták elvégezték az Országos Rabbiképző Zsidóegyetemet és megtanultak héberül is?
Még a komoly zsidó embereknek, rabbiknak sincs egyszerű dolguk, amikor pontosan kell lefordítani egy 1-2 ezer éves Talmudot, még ott is viták vannak, hogy pontosan ezt meg azt hogyan kell értelmezni. Erre jön a náci és megmondja, hogy mi van a Talmudban :D
Ha pedig ezek a nácik az antiszemiták által lefordított verzióból szemezgetnek, az kb olyan, mintha lefordítanánk a 10 parancsolatot, mondjuk úgy, hogy a "Ne Ölj!"-ből lehagynánk a "ne" szócskát.
Szóval te nagyon okos 74-es válaszoló! Ha kíváncsi vagy mi van a Talmudban, akkor HITELES forrásból tájékozódj, mondjuk kérdezz meg egy rabbit, vagy kövess bizonyos rabbikat Facebookon, Youtube-on, és apránként napi szinten bevezetnek téged a Talmud illetve a Tóra rejtelmeibe.
Kuruc infón mást úgysem fogsz olvasni, minthogy a zsidók a sátán szülöttei stb.
Bár pontosan tudom, hogy úgyis hiába beszélek neked bármit is. Képtelen vagy elvonatkoztatni a náci ideológiádtól. De ezek vagytok ti, tudjuk! 50-es IQ alatt is van élet, te is bizonyítod.
"Mindegy, ezt is betudom annak, hogy nem a magyar az anyanyelved."
Rendben, tehát egy pontban elismerted az én állításomat, ez lett a konklúzió, hogy magyar zsidó olimpikonok büszkén álltak a magyar zászló alatt, és nem akartak elmenni innen.Köszönöm, akkor ebben megegyeztünk.Egyébként magyar az anyanyelvem.
"Nem magyarokról, hanem zsidókról volt szó, tehát semmi közünk hozzá."
Értem, tehát Szent István, akinek az édesanyja besenyő volt, és Kossuth akinek az édesanyja német volt nem számít magyarnak.És ki számít magyarnak a honfoglalás környékén beolvasztott népek, a tatárjárás utáni betelepítések, a török ittlét után, és a svábok betelepítése után, az amúgy a szláv tenger közepén élő nemzetben?
Egyébként irreleváns, hogy magyarnak tekintjük őket vagy sem, mert a vitathatatlan pont, az az, hogy magyar állampolgárok voltak, így az etnikai származásról lehet vitatkozni (bár felesleges, minden pontban megfeleltek, hogy magyarnak nevezzük őket), de az állampolgári létükről nem, és direkt állampolgárok szót használtam sokszor, mert az nem vitatható.
A kurucinfo a továbbiakban pedig még mindig a Luzsénszky féle fordításból dolgozik, amiről már 10000x kiderült, hogy egy félrefordítás-próbálkozás lett, nem hiteles mű.
A kurucinfótól, ami egy betegesen megszállott, gyűlölködő, széljobber oldal, azt nem veszem figyelembe annyira, kicsit hitelesebb oldalt mutass.Névtelenül fröcsögő, undorító, uszító cikkeket írni elég gyerekes.
"Amúgy rosenfeld mátyást nehéz lenne antiszemitizmussal vádolni :D"
Mivel ezt is leírtam, hogy a zsidó származású kommunisták (értsd: kb 100 az 1 milliós magyar zsidóságból) javarészük nem tekintette magát zsidónak, megtagadták a zsidóságukat.Kun Béla első szavai a pályafutásánál azok voltak, hogy ő örökre elfeledi a zsidóságát, megtagadja, mert ő kommunista, és nem zsidó.Egy zsidó hatalmas zsidó lehet, ha így áll hozzá a dolgokhoz, nagyon fontos lehet neki a zsidósága, tényleg, ha csak úgy ilyeneket mond:DD Ezt próbáltam elmagyarázni neke egy párszor :D
Melyik egyetemen tanultál judaisztikát, hogy ennyire tisztában vagy ezekkel?Vagy melyik egyetemen tanultál, úgy eleve?
"Szóval te nagyon okos 74-es válaszoló! Ha kíváncsi vagy mi van a Talmudban, akkor HITELES forrásból tájékozódj, mondjuk kérdezz meg egy rabbit, vagy kövess bizonyos rabbikat Facebookon, Youtube-on, és apránként napi szinten bevezetnek téged a Talmud illetve a Tóra rejtelmeibe."
Aha, és majd biztos el fogják nekem mondani, hogy én azért vagyok, hogy szolgáljam őket, meg hogy engem nem bűn megölni. Miért is ne?
"Rendben, tehát egy pontban elismerted az én állításomat"
Nem ismertem el semmit. Megint ott tartunk, hogy neked kell, hogy igazad legyen, mert te zsidó vagy, én meg csak egy alávaló gój.
"Értem, tehát Szent István, akinek az édesanyja besenyő volt, és Kossuth akinek az édesanyja német volt nem számít magyarnak.És ki számít magyarnak a honfoglalás környékén beolvasztott népek, a tatárjárás utáni betelepítések, a török ittlét után, és a svábok betelepítése után, az amúgy a szláv tenger közepén élő nemzetben?"
Semmiképpen nem azok, akik a magyar nemzeten élősködnek, lépten-nyomon belerúgnak a magyarságba, rabszolgaként tartanak minket és mindenünket elveszik.
"A kurucinfo a továbbiakban pedig még mindig a Luzsénszky féle fordításból dolgozik, amiről már 10000x kiderült, hogy egy félrefordítás-próbálkozás lett, nem hiteles mű."
És ezt ki mondja? Ja, hát persze, ti zsidók. Abszolút pártatlan és elfogulatlan forrás :D
"A kurucinfótól, ami egy betegesen megszállott, gyűlölködő, széljobber oldal, azt nem veszem figyelembe annyira, kicsit hitelesebb oldalt mutass.Névtelenül fröcsögő, undorító, uszító cikkeket írni elég gyerekes."
Mivel neked minden nem zsidó oldal hiteltelen, ilyet nem fogok tudni mutatni.
"Mivel ezt is leírtam, hogy a zsidó származású kommunisták (értsd: kb 100 az 1 milliós magyar zsidóságból) javarészük nem tekintette magát zsidónak, megtagadták a zsidóságukat.Kun Béla első szavai a pályafutásánál azok voltak, hogy ő örökre elfeledi a zsidóságát, megtagadja, mert ő kommunista, és nem zsidó.Egy zsidó hatalmas zsidó lehet, ha így áll hozzá a dolgokhoz, nagyon fontos lehet neki a zsidósága, tényleg, ha csak úgy ilyeneket mond:DD Ezt próbáltam elmagyarázni neke egy párszor :D"
Én meg azt próbáltam elmagyarázni neked egy párszor, hogy mondani bármit lehet. Ti zsidók egyfolytában hazudoztok, és még a zsidó mivoltotokat is megtagadjátok. Személyesen is ismerek olyat, aki kerek perec kimondta, hogy ő nem zsidó, aztán később kiderült, hogy az.
"Nem ismertem el semmit. Megint ott tartunk, hogy neked kell, hogy igazad legyen, mert te zsidó vagy, én meg csak egy alávaló gój."
Nem tudom hányszor kell még elmondanom hogy nem vagyok zsidó :D Ilyet, hogy te alávaló gój lennél max te állítasz, meg a sok zsidóktól rettegő :D Nem tudtál érdemben mit felmutatni az én állításaimra, miközben a te állításaidat folyamatosan példákkal döntöm meg, szóval egyelőre az én vitakultúrám áll nyerésre.
"Semmiképpen nem azok, akik a magyar nemzeten élősködnek, lépten-nyomon belerúgnak a magyarságba, rabszolgaként tartanak minket és mindenünket elveszik."
Remek, akkor végre ez ügyben is kunklúzióra jutottunk, hiszen a magyar zsidóság évszázadokon át gyarapította ezt a nemzetet.Köszönöm, végre ez ügyben is pontot tehetünk ennek a témának a végére.
Egyetértek, akik rabszolgának tartanának minket, és folyamatosan belerúgnak a magyarságba, azok valóban kerülendőek.Mondjuk ilyenek voltak az oroszok, akik létük óta elég sokszor belénk rúgtak valamilyen formában.
"Én meg azt próbáltam elmagyarázni neked egy párszor, hogy mondani bármit lehet. Ti zsidók egyfolytában hazudoztok, és még a zsidó mivoltotokat is megtagadjátok. Személyesen is ismerek olyat, aki kerek perec kimondta, hogy ő nem zsidó, aztán később kiderült, hogy az."
Egyetemi éveim alatt rengeteg zsidó ismerősre, zsidó barátra szert tettem, rendkívül korrekt, kedves, barátságos emberek
A "ti zsidók" egy kollektív állítás, ami érvelési hiba, lásd a magyar szomszédod lemészárolja a családját, akkor mindegyik magyar ilyen? példát.
"Személyesen is ismerek olyat"
Tehát egy olyat ismersz, E/3, és nem mindet, tehát ezzel ellentmondtál a "ti zsidók" mondatra.
"És ezt ki mondja? Ja, hát persze, ti zsidók. Abszolút pártatlan és elfogulatlan forrás :D"
Még a horthy rendszerben is kritikával fogadták Luzsénszkyt magát, és a művét is, amiről 10x kiderült, hogy egy német másolat egy 16. századi másolatról.Nagyon hiteles forrás, igen.
"Mivel neked minden nem zsidó oldal hiteltelen, ilyet nem fogok tudni mutatni."
Bocsi, a kurucinfó valamikor 2008 körül volt "menő", akkor is valószínűleg azoknál, akik életük minden nyomorát többek között a zsidókra fogták, illetve néhány tizenévesnek, akik amúgy is kinövik a radikalizmust.
Néhány, általános iskolai tanulmányaiban is valószínűleg megbukott, életében valószínűleg teljes kudarcban és sikertelenségben élő néhány skinhead által szerkesztett oldal, tele gyűlöletkeltéssel és fröcsögéssel, amitől még sokszor széljobberek is elhatárolódnak nem lesz hihető forrás.
"Nem tudom hányszor kell még elmondanom hogy nem vagyok zsidó :D"
Mondhatod akárhányszor, úgyis tudom, hogy annyira nem vagy zsidó, mint kohn béla meg rosenfeld mátyás :D
"Remek, akkor végre ez ügyben is kunklúzióra jutottunk, hiszen a magyar zsidóság évszázadokon át gyarapította ezt a nemzetet."
Nem tudom, hol írtam ilyet, főleg hogy magyar zsidóság nem létezik.
"Egyetértek, akik rabszolgának tartanának minket, és folyamatosan belerúgnak a magyarságba, azok valóban kerülendőek.Mondjuk ilyenek voltak az oroszok, akik létük óta elég sokszor belénk rúgtak valamilyen formában."
Igen, az oroszok ilyenek voltak. Múlt időben. Ti zsidók pedig még most is.
"A "ti zsidók" egy kollektív állítás, ami érvelési hiba, lásd a magyar szomszédod lemészárolja a családját, akkor mindegyik magyar ilyen? példát."
Látsz egy kutyát és hallod ugatni. Látsz még egy kutyát, az is ugat. A harmadik, negyedik is ugat. Ezek után a sokadik kutyától te arra számítasz, hogy nyávogni fog?
"Tehát egy olyat ismersz, E/3, és nem mindet, tehát ezzel ellentmondtál a "ti zsidók" mondatra."
Egyet ismerek személyesen, de még jó néhányról tudok.
"Még a horthy rendszerben is kritikával fogadták Luzsénszkyt magát, és a művét is, amiről 10x kiderült, hogy egy német másolat egy 16. századi másolatról.Nagyon hiteles forrás, igen."
A zsidók biztos "kritikával" fogadták, de a magyarok nem hinném, legfeljebb akiket megtévesztettek.
"Bocsi, a kurucinfó valamikor 2008 körül volt "menő", akkor is valószínűleg azoknál, akik életük minden nyomorát többek között a zsidókra fogták, illetve néhány tizenévesnek, akik amúgy is kinövik a radikalizmust."
A mai napig az egyetlen magyar nyelvű hírportál, ahol még nem olvastam szándékos hazugságot.
A náciknak erősen javaslom ezt a cikket:
Itt a legtöbb hazugságotokra megvan a valós válasz, cáfolat!
Bár nem vagyok naiv, a hiteles forrásokat úgysem hiszitek el, csak a Kurucinfót meg az antiszemita Luzsénszkyt. De ha esetleg mégis akadna egy józan gondolkodású ember a nácik között, akkor olvassátok el ezt a cikket, nagyon tanulságos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!