Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 4 évnyi ellustulás után...

4 évnyi ellustulás után hogyan kell újra visszajönni a korábbi formàba? 30 éves vagyok, de fáj mindenem.

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta élsportoló voltam olyan 19 éves koromig. Onnantól kondiztam aktívan 3 éven àt, utàna csak hébe-hóba.

Viszont az utóbbi 3-4 évben nagyon elkényelmesedtem. A munkàm itthonról végzem, a lakásból heti 2x megyek csak ki, akkor is max boltba. Évek óta fekszem vagy ülök és 10-11 órákat alszok.

Jó a genetikàm, így nem vagyok elhízva, de a szívemen érzem, hogy ez nem mehet tovább. 1-2 emelet lépcsőzés után felszökik a pulzusom 130 föle, 3-5 perc szex után 160 fölé, és sípol a fülem, nem kapok levegőt.

Elkezdtem újra mozogni, de 2km futás után annyira beszúrt a térdem, hogy 3. hete fáj már, pihentetés közben is.

Kondiban boxzsákoltam, és meghúzodott mindkét csuklóm, és fekve nyomásnál is beszúr a vállam, könyököm.

Nagyon fura ezeket àtélni, mert korábban sosem volt ilyen gondom, és szeretnék tenni ellene. Az ízületeim is nagyon gyengék és a keringésem sem az igazi, merevedési gondok is vannak már.

Mi a tanács, hogy kell ebből felállni és mennyi idő kb, mire megint formában leszek? Milyen edzésforma lenne a legideálisabb?

tegnap 22:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!