Mivel folyadékkal ihatnám meg a fehérjeport a vízen kívül?
Tejjel elvileg nem szabadna meginni, mert kevésbé hasznosul, vízzel elkeverve pedig megfosat.
Túl drága ahhoz a cucc, hogy kísérletezek,,megoldásra lenne szükségen, milyen folyadékkal célszerű még inni?
azt nem árt tudni, h a tejből semmi nem hasznosul, szóval arra ne alapozzatok, mivel az a bocinak van kitalálva, annak pedig más az enzimrendszere, meg minden.
akár gyümölcslével is megihatod, de vízzel jobb azt is higgítani.
Legjobb anyatejjel. Az nekünk van kitalálva.
Na de viccet félretéve. Ha nem versenyre készülsz és szigorú matematika diétát csinálsz felesleges azon aggódni.
Ha sovány tejet iszol azt ugyanúgy megszűri a szervezet és ugyanúgy bekerül víz formájában, ha nagyon zsíros, azt nem szereti bevenni.
Mondjuk a legjobb a sima tej, nem a városi dobozos stb por+víz tejtermék. Én sima tejjel ittam és mellette kipróbáltam vízzel is, de ugyanolyan, semmi különbség. ettől is kerekedtem, attól is, csak az íze nem mindegy.
Emésztéstől is függ. Ha fosol a tejtől egyértelmű, hogy nem fog felszívódni, akkor viszont marad a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!