Lesz még scitec megateszt?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 19:03
1/35 anonim 

válasza:

lesz,de szerintem nem mostanába.
2/35 anonim 

válasza:

Annak úgy lenne értelme, ha te válogathatnád össze a csomagokat.
Amúgy nekem nagy szükségem nincs rá, tegnap egy srác natúr BCAA-t és Attack-ot adott nekem, mert neki nem ízlett :D Mindből 1-1 adagot fogyasztott el :D És szoktak ilyenek lenni, 1-2 havi rendszerességgel :D Múlt hónapban 2,5 kiló proteint kaptam ajándékba :D
3/35 anonim 

válasza:

b*zdmeg te hova jársz edzeni?-.- Megyek én is oda:D
4/35 anonim 

válasza:

Srác nem oda jár, ahova én, csak a haverom, aztán mondta, h megkapom, mert neki nem kell :D
Proteint pedig egy másik srác adta, mert nem szereti az eper ízt :D:D
K.rvajó :D Am vidéki vagyok... :D
5/35 anonim 

válasza:

na f*sza.Úgy könnyű nőni ha ingyen kapod az izomport:D
6/35 anonim 

válasza:

Így is kell azért költeni :D De ezért jó haverkodni mindenkivel a teremben, mindig lesz pár ilyen nyomorék, aztán nekik csak pár tanács kell...
7/35 anonim 

válasza:

annak se rossz aki nagyker áron meg féláron veszi,mert le fog járni!
9/35 anonim 

válasza:

Naja, annak még jobb :D Mondjuk nem vagyok egy scitec b uzi, de úgy még én is enném :D Tényleg nekünk nem tudsz szerezni?:P
10/35 anonim 

válasza:

de most komoly,nem tudnánk valahogy megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!